PočetnaAktuelnoSvoje oduševljenje nije mogla sakriti: Prinova u porodici Hejli i Džastina Bibera

Svoje oduševljenje nije mogla sakriti: Prinova u porodici Hejli i Džastina Bibera

Iako se šuškalo da su se Hejli Baldvin (Hailey Baldwin) i Džastin Biber (Justin Bieber) vjenčali prije tri mjeseca u matičnom uredu u Njujorku, manekenka je to sve vrijeme negirala.

Džastin i Hejli neslužbeno su potvrdili brak tek prije nešto manje od mjesec na društvenim mrežama, kada je pjevač Hejli prozvao ‘svojom ženom’ ispod fotografije, a ona na Instagramu promijenila prezime u Biber.

Sretan par sada više ništa ne skriva, a Hejli se na društvenim mrežama pohvalila i prinovom u porodici. Riječ je, naime, o malenom psiću kojeg su nazvali Oskar, a manekenka ga je nazvala svojom božićnom bebom. Svoje oduševljenje nije mogla sakriti, pa je na Instagramu objavila nekoliko njegovih fotografija, uz izvinjenje da sebi ‘ne može pomoći jer je presladak.

Posjetimo, Džastin je 21-godišnjakinju zaprosio u julu za vrijeme odmora na Bahamima, a vezu s manekenkom započeo je nakon prekida s bivšom djevojkom Selenom Gomez, s kojom ima burnu i dugu ljubavnu prošlost. Uprkos svemu što je prošao s bivšom ljubavi, Džastin kao da je opčinjen Hejli te se od nje ne odvaja otkako su počeli izlaziti. Osim što uvijek provodi vrijeme s njom, Džastin se odrekao poroka te živi mirnim životom uz svoju bolju polovicu.

Pratite nas:
Dejvid Bekam otkrio
Halid Bešlić prizn