PočetnaAktuelnoTajči šokirala detaljima iz braka sa preminulim suprugom: Bili smo razdvojeni, a sad sam opet dala nekome srce

Tajči šokirala detaljima iz braka sa preminulim suprugom: Bili smo razdvojeni, a sad sam opet dala nekome srce

Pjevačica Tatjana Matejaš Kameron, poznatija kao Tajči, uzdrmala je region svojom ispoviješću u emisiji “Dan De”. Ona je, između ostalog, ispričala da je imala probleme u braku sa pokojnim suprugom Metjuom Kameronom.

Tajči je u braku sa Metjuom, koji je preminuo prije dvije godine, bila 17 godina, a kako je ispričala najteže im je bilo kada je ona prolazila kroz depresiju i anksioznost.

– Kad je tata umro imala sam emotivni i mentalni krah. Tada je počela da mi se razvija ozbiljna depresija. Onda sam se liječila šest-sedam godina. Kad sam iscjelila dogodila mi se transformacija, vratila sam se sebi, onoj Tajči koju sam toliko mrzila. Moj suprug nije znao da se snađe u tom trenutku – ispričala je ona.

Kako je navela, jedno vrijeme bili su razdvojeni, nisu bili sigurni da li žele da se razvedu, ali su ipak odlučili da svom braku daju još jednu priliku. Dugo su išli kod bračnog terapeuta.

Metju je, nažalost, obolio od nepušačkog tumora pluća i izgubio borbu sa opakom bolešću, a Tajči kaže da je prije smrti poručio svojoj porodici da moraju da žive dalje i koncentrišu se na ljubav i radost. Ona je priznala da je ponovo uspjela da pronađe ljubav, iako nije željela mnogo da detaljiše na tu temu.

– Teško je uopšte zamisliti da ćeš se jednog dana ikad više moći otvoriti… Jednostavno sam rekla: Znam da moj suprug ne bi želio da zbog ponosa ili nekakvog straha ne otvorim srce ljubavi… Otvorila sam srce nekome i to je dio mog iscjeljenja – priznala je Tajči u pomenutoj emisiji.

Podijeli

Pratite nas:
Lijekovi "ranitidin"
Nakon optužbi da je