PočetnaAktuelnoTanja Savić s mužem i djecom godinama je živjela u Australiji: Pričalo se da joj je brak u krizi, a sada je progovorila o ljubomori svog supruga Dušana

Tanja Savić s mužem i djecom godinama je živjela u Australiji: Pričalo se da joj je brak u krizi, a sada je progovorila o ljubomori svog supruga Dušana

Folk pjevačica Tanja Savić uživa u braku sa suprugom Dušanom Jovančevićem s kojim ima sinove Đorđa i Maksima.

Godinama je živjela u Australiji, a nedavno se vratila u Srbiju. Vratila se muzičkim nastupima, na oduševljenje brojne publike. S obzirom na to da se jedno vrijeme pričalo da ima krizu u braku, pjevačica je sada progovorila o suprugu i porodici.

-Dušan je itekako ponosan što pored sebe ima tako lijepu ženu, za ljubomoru nema mjesta. Nije ljubomoran, prerastao je to! A moja djeca još uvijek nisu svjesna šta se dešava. Stariji i jeste, ali mlađi nije. Kada me vide na televiziji uglavnom im to bude smiješno – rekla je Savićeva i otkrila da kod nje nema mjesta za odmor.

-Ja se ne odmaram, nemam vremena. Radim kao mašina! Lomim se šta ću da snimam, jer uvijek volim nešto novo. Imam više ponuda, vidjet ćemo koja će pjesma biti odabrana. Izaći će, ja se nadam, u decembru – dodala je ona.

Pratite nas:
Prošao je kroz paka
Sin ubijenog srbijan