PočetnaAktuelnoTanji Savić u kafani htjeli gurnuli novčanice u njedra, pa njen suprug izazvao haos

Tanji Savić u kafani htjeli gurnuli novčanice u njedra, pa njen suprug izazvao haos

Tanja Savić sada nastupa za 500 eura u najzabačenijim mjestima u Srbiji.

Tom prilikom doživljava razne neprijatnosti od pijanih gostiju koji joj žele bakšiš gurnuti u grudi, pa njen suprug Dušan, koji je odnedavno i njen menadžer, ulazi u sukob sa svima.

– Tanja je nedavno pjevala u jednoj lokalnoj kafani blizu Stare Pazove. Gazda lokala joj je platio 500 eura, a u kafani je bilo jedva dvadesetak ljudi, uglavnom pijanih – ispričao je izvor za Kurir.

Kako je izvor otkrio, zbog praznog lokala i pijanih gostiju koji su željeli dodirnuti njegovu suprugu, potpuno je poludio Tanjin suprug Dušan.

– Gosti su naručivali pjesme i vadili novčanice koje su htjeli pod svaku cijenu gurnuti među grudi, u krilo, ruku, kao nekoj šatorskoj pjevaljki. To je Dušana potpuno izludilo i počeo je vikati. U jednom momentu je čak rekao klavijaturisti da stane sa svirkom, a Tanji da prestane pjevati. Onda je zahtijevao da dođe gazda lokala i da s njim porazgovara o tretmanu koji njegova supruga ima u toj kafani – kazao je izvor.

Kako je dodao za Kurir, gazda lokala se na sve načine ograđivao od situacije i pokušao mu objasniti da je to kafana, a ne biblioteka, te da njegova supruga sama mora postaviti distancu s gostima.

– Dušan je vikao kako Tanja nije kafanska pjevaljka već zvijezda koju svi moraju poštovati. Onda mu je gazda pred svima rekao: “Pa ako je zvijezda, šta radi u mojoj kafani za 500 eura” – kazao je izvor.

Podijeli

Pratite nas:
Veliki uspjeh mladog
Muž ju je pretukao