PočetnaAktuelnoTe žene su kod mene jele, pile i spavale: Anabela otkrila detalje prevara bivšeg supruga Đoganija

Te žene su kod mene jele, pile i spavale: Anabela otkrila detalje prevara bivšeg supruga Đoganija

Anabela Atijas progovorila je o preljubama svog bivšeg supruga Gagija Đoganija od kojeg se razvela prije deset godina.

Naime, Anabela je gostujući u emisiji ”Magazin In” okirala sve u studiju detaljima nevjerstva bivšeg muža, densera Gagija Đoganija.

– Ja stvarno moram da se ogradim da sam sada po tom pitanju najbezbrižnija u životu. Nisam hvatala muškarce u prevari, već su dolazile informacije do mene. Ne bi vjerovala kakve su mi drugarice, skoro pa sestre bile te djevojke koje su mi to učinile. Ja ne znam šta je to. Šta god da je bilo u pitanju, nije bilo potrebe za tim jer sam se i ja divila njima, to su bile baš ostvarene žene i voljene i lijepe.

Ja im nikada nisam rekla da to znam zato što sam uvijek krivila mog supruga tadašnjeg. Nikada im nisam zamjerila, našla sam način da se distanciram. Možda se jedna prepozna, ali čisto sumnjam.

Čak mi on tu može biti jasan, ali šta je sa njima? To su bile žene koje su dolazile kod mene kući, jele, pile, spavale i ja sam se družila s njima. To je dupla bol – otkrila je Anabela u ”Magazinu In”, pa priznala koliko je patila zbog nevjerstva bivšeg supruga. – Saznavala sam te stvari od ljudi iz naše branše koje nikada nisu zloupotrijebile te informacije jer je njima bilo podjednako bolno kao i meni. Ja sam to provjerila. Taj što je brljao, nije znao da brlja kako treba. Baš sam patila i boljelo me je. Samo sam željela da mi neko kaže koji je razlog – rekla je pjevačica.

 

Podijeli

Pratite nas:
Evo zašto se Tanja
Karleuša ponovo zav
})(jQuery)