PočetnaAktuelnoTea Tairović u šoku poslije smrti pjevača, ispričala kako su mu izgledali posljednji sati

Tea Tairović u šoku poslije smrti pjevača, ispričala kako su mu izgledali posljednji sati

Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći, a nekoliko sati prije toga nastupao je sa koleginicom Teom Tairović koja je za Blic ispričala da ju je samo jedan kofer spriječio da bude u automobilu sa Šabanom Šaulićem.

Pjevačica Tea Tairović kojoj je Šaban Šaulić pomogao tokom karijere ispričala je da je u šoku zbog nesreće u kojoj je život izgubio pjevač. Ona je otkrila kako je izgledao njihov nastup, te da je Šaban Šaulić bio veseo.

– Iskreno da vam kažem u šoku sam! Jutros sam čula cijelu ovu vijest, bukvalno nisam mogla da povjerujem. Kako da vam kažem, bio je pun klub, svi su bili veseli i raspoloženi. Čovjek koji ga je vozio nije popoio ni kap alkohola. U šoku sam. Nisam ga vidjela posle nastupa, odmah je otišao jer je žurio na avion. Sve je bilo u najboljem redu. Uobičajeno su se šalili, bili su lijepo raspoloženi. Pogotovo Šaban – rekla je Tea za Blic, a potom je otkrila nepoznate detalje:

– Pozvali su me da se vraćam sa njim za Beograd, ali pošto sam izgubila kofer nisam mogla da idem sa njima, te sam čekala da dođe kofer kako bih mogla da nastavim put za Beograd. Ali sada kada vidim – kofer mi je spasio život – kaže za Blic vidno potresena Tea Tairović.

Njih dvoje su snimili duetsku pjesmu “Od kad tebe znam”, koja je odmah postala veliki hit.

Pratite nas:
Dara Bubamara se opr
Ovu ženu je volio n