PočetnaAktuelnoTeodora Džaferović gostovala u Ofenbahu: Ne iskorištavam svoj seksepil, Želim duet sa Jallom i Bubom Corelli

Teodora Džaferović gostovala u Ofenbahu: Ne iskorištavam svoj seksepil, Želim duet sa Jallom i Bubom Corelli

Jedna od najatraktivnijih učesnica prve „Zadruge“ Teodora Džaferović gostovala je u diskoteci „Play“ u njemačkom gradu Ofenbahu.

Skoro  hiljadu posjetilaca uživalo je u Teodorinim pjesmama, a veći dio muške populacije uživao je u njenom seksepilnom izgledu. Teodora je došla u pratnji dvije plesačice Vladane i Bojane, DJ Aleksandra kao i mendžerice Sandre. Prema njenim riječima „Zadruga“ joj je bila dobrodošla jer se vinula u sami estradni vrh.

Da li možeš da živiš od pjesme?

-Naravno da mogu jer dragi Bog mi vraća svu moju dobrotu, pa kako finansijski isto tako i sa mnogo posla.

Kakva je Teodora privatno?

-Ista onakva kakva je bila i u „Zadruzi“, totalno opuštena. Moji saradnici su sa mnom stalno na putu, ja ih stalno dovodim do smijeha i trudim se da budem pozitivna. Sve ovo nije lako, dosta se putuje,ali i luduje.

Da li pokušavaš i seksepilom da skreneš pažnju na sebe?

Ne, mislim da je meni sve to dovoljno što posjedujem. Mada je u ovom poslu sve potrebno, pa tako i seksipil, ali čovjek prije svega treba da vjeruje u sebe i ono što radi,pa se sav taj trud na kraju i isplati.

Da li namjeravaš ponovno u „Zadrugu“?

-Nemam namjeru da više ulazim u „Zadrugu“,ali nikad ne reci nikad.

S kim bi voljela da snimiš duet, a da nije reper?

-Jooj zaista ne mogu da kažem, da nije reper jer je to moja vrsta muzike i to je onaj pravac kojim želim da idem. A, reperi Jalla i Buba su za mene neko ko je zaista veoma uspješan, i moja velika želja je da s njima snimim duet. Momci su vrijedni i dobro  rade.

Kakva si bila kao djevojčica?

Hiperaktivna, nemirna, nestašna, djevojčica koja se i tada željela baviti pjevanjem. A, ni danas nema neke velike razlike, malo sam se smirila, ali i dalje sam vrckasta i luckasta.

Da li opraštaš uvrede?

Da, ali do neke granice. Generalno opraštam stvari, ali trudim se da ne ispadnem budala, da imam granicu u svemu tome. Trudim se da oprostim prije svega zbog sebe,a na kraju krajeva svakome treba pružiti drugu šansu.

U bekstejdžu Teodoru i njeno društvo na samo njemu svojstven način zabavljao je madžioničar Steffano, a koji je sa zadovoljstvom pokazao nekoliko njegovih najboljih trikova.

 

Pratite nas:
I lajk za imidž: Zb
BKC Offenbach na „