PočetnaAktuelnoTereza Kesovija bila u bolnici: Izašla sam, idem kući

Tereza Kesovija bila u bolnici: Izašla sam, idem kući

Tereza Kesovija (84) prije nekoliko dana je završila u bolnici što je zabrinulo mnoge njene obožavatelje.

Tereza je završila u Klinici za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević‘, a hospitalizirana je zbog jake upale potkožnog tkiva na njezinoj desnoj nozi. Za Radio Dalmaciju sada je potvrdila da je napustila bolnicu.

Gordan Vasilj i Ivo Perkušić nazvali su glazbenu divu kako bi provjerili odvija li se njezin oporavka prema planu, a ona im je otkrila da je već napustila bolnicu.

-Izašla sam, još nisam kući, ali ću uskoro biti. Da skupim ove prnje oko sebe i idem. Pozdravi mi moj dragi Split – rekla im je odlično raspoložena Kesovija.

Otkrila im je i da jedva čeka opet stati na pozornicu.

-Nije ništa strašno, hvala Bogu. Moji dobri dušobrižnici, zdravobrižnici su tu da me upozore da bih trebala napraviti nekakve pretrage. Od pretraga ništa, sve je u redu. Ja sam zapravo zdrav čovjek, malo u godinama, ali ono što jedva čekam je prvi koncert – poručila je pjevačica nakon izlaska iz Klinike za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević’.

-Imam samo riječi najveće moguće hvale. Toliko su svi dragi, toliko je ta divna doktorica Alemka Markotić krasna žena, i sve te sestre… Znaš ono kad ih voliš, baš od srca ih voliš. Tako su pažljive, drage…

Inače, Tereza je hospitalizirana kako bi mogla primiti antibiotik koji su joj liječnici davali intravenozno. Naime, glazbenica je dobila streptokok te je u bolnici provela nekoliko dana, a sada će kod kuće primati daljnju njegu i antibiotike.

-Ja sam tu u najboljim mogućim rukama, a da se stanje popravlja vidim i sama jer me noga sve manje boli. Naravno, i dalje je osjećam, što je i normalno jer nije to upala koja će tek tako sama od sebe nestati. Moram uzimati lijekove i moram ležati tako da mi je desna noga u povišenom položaju. Moram ‘štedjeti’ tu nogu, ali sve sada ide na bolje pa se nadam da ću uskoro izaći iz bolnice’, ispričala je za Jutarnji list.

Ispričala je i kako u bolnici zna i zapjevati.

-Srce mi bude puno kad vidim kako ljudima koji su puni požrtvovanja i koji predano rade svoj posao pjesmom vraćam osmijeh na lice – dodala je.

Terezu bodre njezin sin Alan, snaha Ljiljana i unuka Mila koji ne mogu dočekati da se baka vrati kući.

Pratite nas:
Hari dedo po treći
Eso Balić sprema ve