PočetnaAktuelnoTeško ćete pogoditi koji je ovo mladi pjevač: Sanjao da postane fudbaler, a završio u muzičkom takmičenju

Teško ćete pogoditi koji je ovo mladi pjevač: Sanjao da postane fudbaler, a završio u muzičkom takmičenju

Sigurno „na prvu“ nikada ne bi pogodili o kojem mladom pjevaču je riječ. Njega gledamo u akuelnoj sezoni najgledanijeg showa u BiH. Jedan je od takmičara „Zvijezda možeš biti ti“ koji iz sedmice u sedmicu pokazuje da je pred njim ozbiljna pjevaka karijera.

Ovaj 21-godišnjak dolazi iz Visokog. Živi u Mulićima, mjestu iz kojeg potiču i Omer Pobrić, Enes Begović, Armin Muzaferija…

Našalio se na „svoj račun“ pa kaže ne zna d li je do vode, zraka ili nečeg trećeg, ali eto i on, poput već spomenutih, odluči da krene estradnim putem. I ne planira se zaustaviti.

Osnovnu i srednju građevinsku školu završio u Visokom. I, bez obzira što mu je pjesma u srcu, ipak na prvo mjesto stavlja školovanje. Sada je student Energetike i, bez obzira na dosta fakultetskih obaveza, nađe vremena za sve… i u svemu je podjednako uspješan.

Nesuđeni je nogometaš. Osam godina je trenirao fudbal i sanjao da nekada zaigra na velikom zelenom travnjaku, pod refletorima… Ta želja mu se nije obistinila, ali je uspio osvojiti scenu, uspio je da zasija ispod reflektora… onih estradnih.

Kako sam i kroz osnovnu i srednju školu redovno učestvovao u školskim priredbama, jer je pjevao, glumio, recitovao… moguće je, reći će, da su mu se muzički putevi i sami otvorili.

 

Prijavio se u ZMBT da pokaže da zna pjevati. I već je itekako pokazao.

Memnun Muzaferija, takmičar ZMBT, u tom je showu s ciljem da dođe do finala.

-Pa i u finalu nadam se da ću se naći u vrhu tabele. I siguran sam da će me ovaj show, u svakom smislu javnog pojavljivanja dodatno izgraditi – kaže nam Muzaferija koji nam je otvorio svoj foto-album i pokazao kako je izgledao prije 20, 19… godina…

Pratite nas:
Nova urnebesna fotog
Semir Cerić Koke od