PočetnaAktuelnoTi si kao tele u šarena vrata! Ti si jednostavno tabula raza: Karleuša uništila takmičarku i poslala je kući

Ti si kao tele u šarena vrata! Ti si jednostavno tabula raza: Karleuša uništila takmičarku i poslala je kući

Anđela Tanasković iz Niša izazvala je lavinu emocija u bekstejdžu izvedbom pjesme “Vidovdan”, ali ni jednu emociju kod članova žirija “Zvezde Granda”.

Naprotiv, ona je dobila “ribanje” od Jelene Karleuše, koja joj je objasnila da je za šou biznis potreban mozak, što je u više navrata i ranije savjetovala takmičare.

-Djevojka je muzikalna, ali  je omašila pjesme. Talentovana, ali neiskusna – komentarisali su članovi žirija dok je djevojka pevala.

-Toliko neinspirativno. Bila je jedna Džejla koja je sa takvim glasom napravila haos. Vi kopirate kandidate. Uzeti ovakve pjesme nema smisla ni slušati. Ti si lijepa cura i muzikalna. Čisto si pjevala, ali tvoja naivnost, namještanje glasa od jednog mentora – rekao je Bosanac.

-Ne idem na časove – rekla je osamnaestogodišnja djevojka.

-Svi kandidati koji misle da smo mi ovde volovi, mi nećemo pasti na to da znate – dodaje je Dragan Stojković Bosanac.

-Ti si kao tele u šarena vrata, nisi razmišljala. Ti si jednostavno tabula raza. Jedno “mu” Ti u ovom poslu nikada uspjeti nećeš – vikala je Jelena kao sumanuta.

Za to vrijeme, rođena sestra i majka nisu prestale da plaču u bekstejdžu, a onda su kandidatkinju poslali kući, rekavši da je talentovana, ali neiskusna.

Pratite nas:
Pjevačica sa djecom
Anadrija Milošević