PočetnaAktuelnoTIFA SE IZGUBIO NA AERODROMU: Tražio je pomoć

TIFA SE IZGUBIO NA AERODROMU: Tražio je pomoć

Mladen Vojičić Tifa izgleda da se nije navikao na novi izgled beogradskog aerodroma.

Paparazzo Kurira uslikao je legendarnog muzičara prije nekoliko dana kako izgubljeno tumara po aerodromskoj zgradi dok je čekao let za jedan evropski grad.

Tifa se uredno čekirao i prošao sve kontrole, pa je vrijeme pred ukrcavanje na avion htio da iskoristi kako bi pronašao izlaz s koga je trebalo da se ukrca na avion.

Ipak, kako je aerodrom potpuno promijenio svoj izgled, muzičar se baš zbunio i onda je više od 15 minuta proveo šetajući naokolo i tražeći izlaz. Najprije je nešto prebirao po svom ruksaku, a kada nije pronašao to što je tražio, uputio se ka jednom od gejtova.

Pošto je shvatio da se ipak našao na pogrešnom ulazu, uputio se i ka obližnjim prodavnicama kako bi dobio pravu informaciju, ali pošto ni tamo nije uspio da pronađe pomoć, krenuo je dalje.

Inače, član Bijelog dugmeta se za aerodrom obukao potpuno kežual, pa ga mnogi nisu ni prepoznali, ali se za svaki slučaj od radoznalih pogleda zakamuflirao sivom zimskom kapom, koju nije skidao iako je u aerodromskoj zgradi bilo pretoplo.

Pratite nas:
SENADIN FERHATOVIĆ
MUHAREM SERBEZOVSKI