PočetnaAktuelnoTiho je patio za Gocom: Pio je sa Šabanom i dolazio mu u kući, a poslije 3 godine od smrti pjevača hoće da zaprosi udovicu?!

Tiho je patio za Gocom: Pio je sa Šabanom i dolazio mu u kući, a poslije 3 godine od smrti pjevača hoće da zaprosi udovicu?!

Emotivni život Goce Šaulić pretvorio se u košmar 17. februara 2019. godine, kada je njen suprug Šaban poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Od tad, Goca se rijetko pojavljuje u javnosti, a još ređe na njenom licu je moguće videti osmijeh, međutim, to bi sada moglo da se promijeni.

Kako piše Skandal, a prenose mediji, Goca Šaulić postala je navodno predmet interesovanja jednog inspektora, koji porodicu Šaulić poznaje godinama. U vrijeme dok je Šaban bio živ, Goca je inspektoru bila samo tiha patnja, a sada, kada je od njegove smrti prošlo izvjesno vrijeme, anonimni inspektor trudi se da udovicu Šabana Šaulića obori s nogu.

-I Goca i Šaban su bili baš dobri sa tim inspektorom… Prva Goca je rado izlazila s njim kad god bi zvao nju i Šabana, oboje su ga cijenili kao prijatelja – kaže dobro upućen izvor i dodaje:

-Svi koji smo bili u tom društvu, znali smo da je on slab na Gocu, ali je i sam bio svjestan da je Šaban za nju bio jedan jedini. Međutim, sada kada se nažalost desilo šta se desilo, on je uporan da je osvoji, čak mašta i o tome da je zaprosi – priča o inspektorovim željama izvor.

Kako sada stvari stoje emotivni život Goce Šaulić mogao bi da dobije novi, potpuno neočekivani epilog, a da li ova romansa zaista ima potencijal, ostaje da vidimo.

Pratite nas:
Višnja Lončar, nov
Nakon što je primio