PočetnaAktuelnoTo će biti promocija godine: Zamislite kakva će to fešta biti kada se na promociju sastanu Edin Hadžipašić i Šerif Konjević…

To će biti promocija godine: Zamislite kakva će to fešta biti kada se na promociju sastanu Edin Hadžipašić i Šerif Konjević…

Nakon što je prošlu godinu godinu obilježio novim albumom sa osam novih pjesama kojeg je upotpunosti posvetio supruzi Adelini, pjevač i biznismen Edin Hadžipašić iz Njemačke, novu 2019. godinu obilježit će promocijom nekoliko novih pjesama.

Udarna će biti ona koju je snimio i otpjevao, a u kojoj se spominje njegova unuka Mia.

-Ovih dana u studiju Džeme Novakovića okupio sam vrsnu ekipu muzičara kao što su vrsni klavijaturista, muzičar i kompozitor Mirsad Kerić i fenomenalni gitarista Kemal Kemo Suljagić. Nakon što se pjesma završi odlucio sam da je i svečano promovišem, a velika želja mi je bila da specijalni gost na mojoj promociji bude, niko drugi do najbolji muški vokal narodne muzike u regionu Šerif Konjević. Kontaktirao sam ga i termini su nam se posložili. Šerif je pristao i mislim da će to zaista biti jedan pravi muzički spektakl na toj promociji. Ujedno će svi oni koji tu večer budu prisutni imati priliku da osim Šerifovih velikih hitova poslušaju i njegovu novu pjesmu „Sin“ koja mene kada je čujem uvijek dovede do suza – rekao nam je Hadžipašić.

Promocija novih pjesama Edina Hadžipašića održat će se  18. januara, 2019. godine, na adresi Jossa strasse 1, 36 272 Niederaula – Niederjossa,a u pravcu grada Bad Herfelda, autoput za Fuldu.

Pratite nas:
Ljekari se borili za
Koga boli du.e?: Mar