PočetnaAktuelnoTo može samo Neno Nurić: Kada je zapjevao, poznati crnogorski fudbaler zaprosio djevojku

To može samo Neno Nurić: Kada je zapjevao, poznati crnogorski fudbaler zaprosio djevojku

Mnogobrojne Sarajlije, ali i gosti iz drugih gradova BiH i iz cijele regije zasigurno će dugo pamtiti spektakularnu novogodišnju noć koju im je priredio Neno Murić. Nastup odličnog pjevača je bio danima ranije raspodat, a, hotel Radon plaza 31. decembra bio je “Jugoslavija u malom”.

U prazničnom ambijentu, odličnoj i opuštenoj atmosferi koju ovaj majstor dobre zabave priredi na svakom nastupu, gosti iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore i cijele BiH uživali su do ranih jutarnjih sati uz specijalan praznični repertoar Nene i njegovog benda. Raspoloženi muzičari svirali su kao nikada do tada, a veseo je bio i Murić, koji je na svom Instagram profilu i sam napisao kako je ovo bio najljepši doček Nove godine na kojem je pjevao.

Uz dobru muziku, ples, bogatu trpezu gosti su uživali i izdašnim iznosima častili su muziku, koja im je rado ispunjavala brojne želje, a svako je imao po jednu. Te večeri, tokom Neninog izvođenja pjesme „U tebe sam zaljubljen“ Blažo Igumanović, poznati fudbaler cetinjskog Lovćena, „pao“ je na koljena i izvadio prsten iz džepa, te zaprosio svoju dugogodišnju djevojku. Gest je naišao na oduševljenje i aplauz prisutnih.

Murić je opet pokazao koliko voli i cijeni svoju publiku, te je svakom gostu prišao ponaosob i pozdravio ga, što njegovi fanovi izuzetno cijene, a zbog čega je odavno i zaslužio epitet jednog od najomiljenijih pjevača mlađe generacije u našoj zemlji. Svi su željeli fotografiju za uspomenu sa fenomenalnog dočeka, a Neno nikoga nije odbio, već je s puno strpljenja pozirao.

Nakon radnog decembra i Nove godine, Neno za nekoliko dana ide na zasluženi odmor kako bi „napunio baterije“ za studijski rad na novoj pjesmi koji ga očekuje po povratku.

Pratite nas:
Club “London“ u
Preminuo je i Marko