PočetnaAktuelnoToniju Cetinskom prijeti robija od 8 godina: Pored traume i javne osude, čeka ga i zatvorska kazna!

Toniju Cetinskom prijeti robija od 8 godina: Pored traume i javne osude, čeka ga i zatvorska kazna!

Opštinsko državno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Tonija Cetinskog, a ista je i potvrđena. Saobraćajna nesreća u Rovinju 2017. godine u kojoj je stradao pješak, pored traume, pjevaču će prouzrokovati i zatvor u slučaju da se dokaže da je kriv, i to u trajanju od 1 do maksimalnih 8 za ovo krivično djelo.

Prema optužnici, Toni je prouzrokovao nesreću sa smrtnom posljedicom iz nehata kršeći propise o bezbjednosti u saobraćaju. Prema odredbama Kaznenog zakona, u slučaju da mu se pravosudnom presudom dokaže krivica, prijeti mu od jedne do osam godina zatvora.

-Naravno da smatramo da napisano u optužnici nije ono što se dogodilo, ali ako se u daljem postupku dokaže bilo kakva krivica s moje strane, za svoje sam eventualne greške spreman odgovarati – poručio je tada pjevač.

Toni se kaje i neizmjerno žali zbog onoga što se desilo, ali se trudi da i dalje normalno funkcioniše i živi, i pored boli koju je nanio kako porodici preminulog 62-godišnjeg Ibrahima Kevljanina, tako i svojoj.

-Ono što mi je teže od bilo kakvog sudskog procesa, osude i javnog linča je sama činjenica da sam učestvovao u takvoj nesreći koja je ostavila duboku traumu prvenstveno na porodicu pokojnika kao i na mene i moju porodcu uprkos tome što se trudim dalje funkcionšem, radim, živim, nije lako ali mora se – izjavio je pjevač nakon podizanja optužnice kada je rekao kako se ne osjeća krivim.

Pratite nas:
Ovo je fantastična
Sabina Sakić: Sinan