PočetnaAktuelnoTri decenije nisu pričale zbog njega: Zorica i Vesna zakopale ratne sjekire, pa se poljubile u usta

Tri decenije nisu pričale zbog njega: Zorica i Vesna zakopale ratne sjekire, pa se poljubile u usta

Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac 29 godina bile su u medijskom ratu, a sve zbog harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša, koji je, nakon što se razveo od Vesne, otišao u zagrljaj njene koleginice.

Veliko prijateljstvo prekinule su davne 1985. godine, kada je Zorica zauzela Vesnino mjesto u njegovom životu. Međutim, 2014. godine, uoči koncerta u Areni, Zorica Brunclik je obnovila prijateljstvo s bivšom suprugom svog muža iako je za nju tvrdila da je decenijama pokušavala da joj naudi.

Zorica i Vesna godinama su u dobrim odnosima, a kako su ranije isticale, za to je najviše zaslužan niko drugi do Kemiš! Gdje god se sretnu, one se srdačno pozdrave, izgrle i izljube, a sad su na snimanju novogodišnjeg programa napravile potpunu pometnju.

Vesna je na snimanje došla sama, dok je Zorica došla sa Kemišom, a njih dvije su se sinoć čak poljubile u usta, što je izazvala šok kod prisutnih.

-Vesna i Zorica se u posljednjih nekoliko godina na snimanjima uvijek lijepo pozdrave, ali sad su sve iznenadile. Poljubile su se pred svima u usta, malo su se opustile, ponijela ih atmosfera. Kemiš se iznenadio, ali njemu je puno srce što su one sada u dobrim odnosima – ortkriva dobro obavješteni izvor koji se zatekao na licu mjesta.

Pratite nas:
Ceca stavila tačku
SPECIJALCI OPKOLILI