PočetnaAktuelnoTrifunović uživa sa ženom vođe ozloglašenog klana: Sergej se loži na krimose, evo u kakvom je društvu novopečeni političar

Trifunović uživa sa ženom vođe ozloglašenog klana: Sergej se loži na krimose, evo u kakvom je društvu novopečeni političar

Ima neka tajna veza… Lider PSG se hvalio druženjem s Dejanom Živković, nevjenčanom ženom Jovana Vukotića, navodnog vođe ozloglašenog krimi-klana.

Glumac i predsjednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović ne skriva da se druži sa ljudima koji su povezani s licima iz kriminalnog miljea!

Naime, on je prethodne dane proveo u društvu s Dejanom Živković, nevjenčanom ženom Jovana Vukotića, navodnog vođe ozloglašenog „škaljarskog klana“ koji se trenutno nalazi u zatvoru, a ona ga redovno posjećuje. Svoje druženje nisu skrivali, nego su ga i ovjekovječili video-snimkom koji su i jedno i drugo postavili na Instagram.

Trifunović, koji je glavni zagovornik protesta koalicije Dragana Đilasa, i žena ozloglašenog kriminalca jedno od druženja su upotpunili muzikom, pa se glumac latio klavira. Sve to je Dejana fotografisala, a zatim, uz aplauz i komentar „Moj talentovani prijatelj“, postavila na Instagram. Poslije samo sat vremena Trifunović je tu fotografiju podijelio na svom profilu.

Sagovornici Kurira kažu da sve ovo pokazuje da Trifunović nema apsolutno nikakav osjećaj o moralnim i društvenim normama, te da nije dorastao ozbiljnom bavljenju politikom.

Kriminolog Zlatko Nikolić ocjenjuje da, poslije raznih ispada, Trifunović nema šanse da još dugo bude lider u svojoj stranci.

– On samo doliva vodu u vodenicu koja mu ne ide u prilog. Imponuju mu lica koja u javnosti ostavljaju utisak opasnih osoba jer i sam pokušava da bude mačo tip. I u izjavama je neumjeren, neukusan, nekulturan. Poslije svega toga, čovjek ne uliva nikakvo povjerenje, a pošto već nema politički kredibilitet, nema šta ni da ugrozi ovakvim istupima – kaže Nikolić za Kurir.

Podsjetimo, Trifunović se i ranije družio s kontroverznim ličnostima, kao što je Milorad Ulemek Legija, koji je osuđen za ubistvo premijera Zorana Đinđića. Svojevremeno je lider LDP Čedomir Jovanović potvrdio da su Trifunović i Legija bili ortaci, a o toj vezi je nedavno govorila i dramska spisateljica Biljana Srbljanović.

Podsjetimo, Trifunović je u posljednje vrijeme imao više skandaloznih ispada, poput vrijeđanja žena, promovisanja marihuane… Ovih dana je prozivao i premijerku Anu Brnabić i njenu partnerku Milicu Đurđić, i to samo nekoliko sati nakon što su dobile bebu.

Ovaj čovjek nema granice  Sergej udario na mrtvog Šabana

ok cijela Srbija tuguje za pjevačem Šabanom Šaulićem, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći, Trifunović ne može da se suzdrži od zluradih komentara. Njemu je zasmetalo to što je kralj narodne muzike sahranjen u Aleji zaslužnih građana, pa je na vijest da će pjevač počivati pored glumca Nebojše Glogovca napisao:

– Ja neću. Kremacija i posipanje pepela u Neretvu sa starog mosta, ku*ac ćete nekog da mi naseljavate u komšiluk. Laku noć.” Kad mu je neko odgovorio da u Aleju ne možeš ako si “šalabajzer koga niko ne shvata ozbiljno”, Trifunović je uzvratio: “Šalabajzer Šaulić?”.

Pratite nas:
Ne može da se pomir
Bubi Corelliju dali