PočetnaAktuelnoTurbofolkerica o osobi koja objavljuje Severinine fotke: ‘On je paćenik i idiot’

Turbofolkerica o osobi koja objavljuje Severinine fotke: ‘On je paćenik i idiot’

Srpski mediji temu Severininih golih fotografija ne puštaju tako lako. Iako je prošlo tjedan dana, a pjevačica se o njima nije oglasila, na stranicama portala susjedne države i dalje se mogu naći tekstovi o eksplicitnim fotografijama.

Ovog puta svoj je sud dala turbofolk pjevačica Dara Bubamara, koja se i sama našla u sličnim aferama.

– Ja ne znam ko pušta te fotografije. Meni je stvarno žao. Mnogi kažu da je sama Severina dala te fotografije medijima, ali ne vjerujem da je to istina jer ona ima dijete i muža – rekla je Dara.

Mnogo bolje, čini se, poznaje tip osobe koja pušta takve fotografije i snimke u javnost, prenosi Index.

– Taj neko kome je ona slala te fotografije, sad ne znam da li je to bilo prije ili sada, taj je neki paćenik koji jako pati za njom. Taj je mukica i idiot. Trebao je ispasti šmeker ako je već bio s tom ženom i ima fotografije, zašto onda da ih daje medijima? To je dno dna – rekla je.

Podijelila je s kolegicama i drugim javnim osobama malo životne mudrosti.

Beograd 17.03.2015. Dara Bubamara, nastup, sise, grudi, izrez, neukus, kic, snimanje emisije Fantastik sou, Fantastic show, studio Grand produkcije na Kosutnjaku RAS foto Mitar Mitrovic

– Imam savjet za žene, ako su estradne ličnosti, bilo da su popularne u svijetu mode, muzike ili sporta, ne mogu slati nikom slike jer sutradan kad ostave tog dečka on će ih poslati u novine. To je tako – rekla je.

Pratite nas:
Arsenić iza rešeta
Viki Miljković priz