PočetnaAktuelnoTužna životna priča Viki Miljković: Branili su joj vezu sa Tašketom, a zbog psihičke blokade ne može da rađa

Tužna životna priča Viki Miljković: Branili su joj vezu sa Tašketom, a zbog psihičke blokade ne može da rađa

Viki Miljković, član žirija Zvezda Granda, i njen suprug Taške sigurno su jedan od najstabilnijih parova na srbijanskoj javnoj sceni, a za sve vrijeme koje su zajedno u javnost nije isplivao nijedan njihov veliki skandal.

Međutim, pjevačica je sada otkrila da se za tu ljubav nisu izborili lako, pošto ni njeni, a ni njegovi roditelji nisu bili za tu vezu.


-Vjerujem da Taške i ja opstajemo jer smo potpuno drugačiji od mnogih ljudi iz našeg okruženja. Maksimalno smo posvećeni jedno drugom, pomažemo se i podržavamo. Sve delimo i ono što je najvažnije, ne živimo estradnim životom.

Normalne smo osobe, stojimo čvrsto na zemlji i uživamo u malim znacima pažnje, romantičnim gestovima i poklonima koji ne moraju da budu skupi – kaže Viki.

-Potičem iz stroge porodice koja nikako nije željela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek poslije dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica – iskrena je Miljkovićeva.

Taške i Viki imaju sina Andreja, a pjevačica je prije nekoliko godina istakla da bi voljela ponovo da se ostvari u ulozi majke.

-Voljela bih da imam još djece i planiram prinovu. Moj Andrej jedva čeka brata ili sestru i on je najveći inicijator da ja ostanem u drugom stanju. Nije nimalo ljubomoran, on bi da rodim još petoro – rekla je ona.

-Sve je u Božjim rukama, kad on odluči, to će se dogoditi. Ono što je do nas, to je riješeno. Želim da rodim i kćerku i sina, svejedno mi je šta će biti. Sa mojim mužem Tašketom, naravno, o tome pričam, oboje to želimo. Ako ni zbog čega drugog, moram to da uradim zbog sina, koji stalno pita kad će, kad će… Dosadan je – rekla je Viki za Svet.

 


Pisalo se i da je pjevačica u panici jer ne može da ostane trudna. Prvo što su im ljekari rekli jeste da je moguće da Viki u glavi ima neku psihičku blokadu i da zbog toga još nije zatrudnjela. Kada su shvatili da već dugo ne mogu da dobiju dijete, pjevačica i njen suprug morali su da posjete ljekara.

 

Pratite nas:
Mohamed Salah fantas
Haris se ugojio, pre