PočetnaAktuelnoU Banjoj Luci izabrane mis BiH, Hrvatske i Srbije: Najljepša je osamnaestogodišnja Banjalučanka Nađa Pepić

U Banjoj Luci izabrane mis BiH, Hrvatske i Srbije: Najljepša je osamnaestogodišnja Banjalučanka Nađa Pepić

Laskavu titulu na Izboru za mis Earth Bosne i Hercegovine, koji je održan protekle sedmice u gradu na Vrbasu, ponijela je prelijepa osamnaestogodišnja Banjalučanka Nađa Pepić.

Titula prve pratilje otišla je u ruke Amine Hasanbegović iz Sarajeva, za drugu pratilju proglašena Magdalena Lubura iz Istočnog Sarajeva, a lentu treće pratilje uzela je Sara Dervišević iz Zenice.

Tokom dodjele mnogobrojna publika mogla je uživati u bogatom modno-muzičkom spektaklu. Ovom prilikom svoju novu kolekciju svečanih haljina predstavila je jedna od najboljih modnih dizajnerki u regionu Svjetlana – Ceca Vuković iz Tuzle, dok je za muzički dio programa bila zadužena estradna umjetnica Verena Cerovina.

Stručni žiri na čelu s Milicom Tričković, jednom od najboljih svijetskih dizajnerki iz Srbije, koja je ujedno i pobjednica najprestižnije nedjelje mode u Parizu, ove godine je imao težak zadatak.

Na ovogodišnjem prestižnom izboru, za mis fotogeničnosti Bosne i Hercegovine proglašena je Blaženka Gvozden iz Banjaluke, dok je titula mis šarma pripala prelijepoj Erni Kubat iz Zenice.Bonita Kristić, aktuelna mis Earth Hrvatske, predala je krunu nasljednici Moniki Horvat iz Rijeke, studentkinji šeste godine stomatološkog fakulteta u Sarajevu, prenose Nezavisne.

Nova mis Earth Crne Gore je profesorica engleskog i ruskog jezika i radnica Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore Katarina Secković iz Bijelog Polja.

Mis Earth BiH, Hrvatske i Crne Gore predstavljaće svoje zemlje na Izboru za mis svijeta na Filipinima u periodu od 4. oktobra do 3. novembra, kada će biti proglašena nova mis svijeta. Pored njih, izabrane su mis fotogeničnosti Srbije Marija Anišić i mis fotogeničnosti Hrvatske Ema Štampar.

Titulu najljepše žene Evrope ponijela je atraktivna dvadesetdvogodišnja Žaklina Vučić iz Nikšića, studentkinja političkih nauka u Novom Sadu. Titula mis dijaspore pripala je Vladani Railić iz Beograda.

Vlasnica licence Sara Kalabić čestitala je svim pobjednicama, a predstavnicama poželjela mnogo sreće na predstojećem Izboru za mis svijeta na Filipinima.

Pratite nas:
Ima samo osnovnu šk
Šemsa Suljaković s