PočetnaAktuelnoU bolovima zbog silikona: Pjevačica ima tegobe zbog velikih grudi, a na operaciju ne može

U bolovima zbog silikona: Pjevačica ima tegobe zbog velikih grudi, a na operaciju ne može

Popularna pjevačica Goga Sekulić trebalo je ove jeseni da ode na korekciju grudi, ali je tu intervenciju pomjerila za februar, saznaje Scena. Iako trpi bolove u leđima zbog velikog obima grudi, pjevačica je morala da odloži ovu intervenciju zbog mnogobrojnih obaveza.

–Goga već dve godine ima problem sa silikonskim grudima. Od 2017. godine počela je da osjeća bol u leđima zbog velikog obima grudi, te su joj lekari još tada naložili da implante broj pet zameni manjim kako bi se riješila bolova. Goga je to zbog posla odlagala, onda je usledila trudnoća, pa je rešila kada se porodi da to reguliše. Ona je planirala da u ovom periodu to obavi, ali zbog poslovnih obaveza pomjerila je operaciju za narednu godinu. Goga će vjerovatno u februaru da zamijeni silikone u grudima, čemu se neizmjerno raduje, jer jedva čeka da se oslobodi bolova u kičmi. Takođe, Goga smatra i da joj velike grudi više ne priliče i da sa njima izgleda degutantno – navodi za Scenu anonimni izvor blizak pjevačici.

Pjevačica je potvrdila informaciju da je morala odgoditi korektivni zahvat, piše Blic.

–Pomjerila sam je za februar ili mart naredne godine. Bole me leđa, ali ne mogu da stignem sada to da obavim. Imam dosta obaveza oko bebe, a imam i poslovnih obaveza. Čeka me dosta nastupa u decembru, pa nastup u Njemačkoj za Novu godinu, pa Srpska nova godina kada ću sa bendom održati koncert u Despotovcu. Takođe, radim i na novoj pjesmi koju su mi napravili Vuk Mob i Marko Moreno. Nedavno sam izdala pjesmu koju su mi radili Džala i Buba, a vrlo brzo stiže još jedna. Baš sam u haosu – izjavila je Goga za Blic, pa požurila u vrtić po sina.

Podsjećamo, Goga je mjesecima pokušavala da nađe adekvatnu dadilju za sina, ali pošto joj nijedna nije odgovarala, Goga je riješila da brigu o njenom sinu, kada ona to nije u mogućnosti, preuzmu vaspitačice u vrtiću.

https://www.instagram.com/p/B4UVzwyHkYc/?utm_source=ig_embed

–Imala sam neke pokušaje. Tražili smo neku profesionalnu pedijatrijsku sestru, babicu… Neku ženu koja radi u vrtiću, jaslicama. Imali smo nekoliko razgovora, ali nisam bila zadovoljna. Nisu ispunile moje zahtjeve. Za sada čuvamo sina u okviru porodice – rekla je prije nekoliko mjeseci Goga, ali je očigledno na kraju odlučila da ga upiše u vrtić.

Probleme zbog velikih grudi imale i Stoja, Indi, Subotićeva…

Goga Sekulić nije jedina žena na domaćoj estradi kojoj su pozamašne silikonske grudi napravile zdravstveni problem. Pjevačica Indira Aradinović Indi riješila je 2012. godine da ugradi silikone u grudi, a zbog jakih petica trpila je bolove u leđima, zbog čega je išla na vježbe kod fizioterapeuta, pisali su tada domaći mediji. Folkerka Stoja Novaković je još 2004. godine ugradila silikone u grudi, a kako se odlučila za velike implante oni su joj izazvali bolove u leđima, zbog čega ih je nekoliko godina kasnije izvadila i sada ima prirodne grudi.

Pratite nas:
Olja Bajrami ponovo
Adil Makutović odbi