PočetnaAktuelnoU klubu „Ljiljani“ u Manhajmu pjevalo se do kasno u noć: Ko su Fatima i Eniz kojima je Viki Miljković neizmjerno zahvalna?

U klubu „Ljiljani“ u Manhajmu pjevalo se do kasno u noć: Ko su Fatima i Eniz kojima je Viki Miljković neizmjerno zahvalna?

Muzička kraljica dijaspore, dobre muzike i odlične zabave Viki Miljković, gostovala je po četvrti put u bh. klubu “Ljiljani“ u njemačkom gradu Manhajmu.

ALMIR BRKIĆ I VIKI

I ovaj put, kako se i očekivalo, klubske prostorije bile su prepune, a ponajviše je bilo žena. Neki od posjetilaca su došli da zajedno sa Viki i njenim velikim hitovima proslave i rođendan, a Viki im je ispunjavla njihove muzičke želje. Domaćini su i ovaj put bili bračni par Mrkalj, Fatima i Eniz,a koji već punih deset godina vode taj klub veoma uspješno.

FATIMA MRKALJ I VIKI

-Svaki put kada dođem u prostorijama ovog kluba osjećam se kao da sam došla u dom meni veoma dragih i bliskih ljudi. Fatima i Eniz su zaista nešto  posebno, kao i kompletno osoblje, a o publici da ne govorim – rekla nam je Miljković.

NIGDJE BEZ SUPRUGA TAŠKETA

Viki je pjevala dva bloka, čak i duže od planiranog jer kako publika od nje, tako i ona od publike nisu mogli tek tako da se odvoje.

Almira Brkić, Lamija… samo se od nekih posjetilaca koji su izrazli želju da se fotografiraju sa  popularnom pjevačicom, a ona je svima sa osmjehom na lici izlazila u susret.

PORODIČNA FOTOGRAFIJA SA NAJDRAŽOM PJEVAČICOM

I ovaj put sa Viki u njenoj pratnji bio je njen suprug Taške, pa sa pravom nose epitet najpopularnijeg para na regionalnoj estradi.

VESELE ŽENE UŽIVALE UZ HITOVE SRBIJANSKE PJEVAČICE

Prije dolaska u Manhajm Viki je imala dva odlična koncerta u Londonu i Irskoj, a njena uspješna saradnja sa mendžerom Hilmom Peljtom se i dalje nastavlja veoma uspješno.

LAMIJA I VIKI

Bato Šišić

 

Podijeli

Pratite nas:
Konačno progovorio:
Vrlo emotivano: Edin