PočetnaKoncertiU njemačkoj „Sceni“ uspješan početak nove sezone: Jana pjevala za trudnice, na pomolu duet s Menilom Velioskim

U njemačkoj „Sceni“ uspješan početak nove sezone: Jana pjevala za trudnice, na pomolu duet s Menilom Velioskim

Malo atmosfere iz prepune „Scene“ sa nastupa popularne Jane… „Kuci, kuci, kuciiiiii“…

Gepostet von Bato Sisic am Samstag, 25. August 2018

U prepunoj diskoteci „Scena“ u njemačkom gradu Offenbachu, popularna Jana Todorović održala je odlican nastup. Više stotina posjetilaca uživalo je u Janinim hitova, pa tako niko nije ni primjetio da je došla umorna.

-Ma, umorna sam od odmora. Porodično smo odmarali i zaista sam se bila opustila, tako da se sada polako privikavam na novi start, a nastupa ispred mene je zaista mnogo. Ne žalim se na posao jer posla zaista imam i previše. Kada bi stvarala i izmišljala neke skandale, pa se često pojavljivala u medijima kao neke moje koleginice, onda bi radila još više, a ja to ne želim – rekla nam je popularna Jana prije izlaska na binu.

I ovaj put u njenoj pratnji je bio njen suprug Ivan za kojeg kaže da joj je sve u životu.

Mnogobrojni fanovi željeli su fotografiju s ovom popularnom pjevačicom, a samo rijetki imali su priliku da se sa Janom kratko druže u bekstejdžu. Ona je kao i uvijek sva vesela odvojila vrijeme za njih. Posebno se obradovala jednom njenom fanu, djevojci koja je bila trudna, a koja je u diskoteku došla samo da bi uživala u Janinim hitovima.

-Baš se uvijek obradujem kada vidim mlade djevojke, žene koje su trudne jer majčinstvo je nešto najljepše u životu – rekla je Jana.

Janu je u bekstejdžu posjetio i menadžer Sabit Saša Dervišević, a povod između ostalog je bio dogovor za jednu svadbu naredne godine, a na kojoj će osim Jane pjevati i mladi i popularni Menil Velisoki.

-Svi se mi borimo na svoj način na ovoj estradi, a ja sam uvijek i uvijek ću podržavati mlade i talentirane pjevače. Jedan od takvih je i Menil, dječak sa anđeoskim glasom – pohvalila je Jana mladog Menila.

Kako nam je rekao Saša, možda se uskoro desi i jedna duetska pjesma Jane i Menila, a pred njihovu Australijsku turneju.

Uživali su tu večer u „Sceni“ mnogobrojni posjetioci, a svi oni su zajedno sa Janom pjevali njene najveće hitove,a ova pjevačica je još jednom potvrdila da kvalitet traje i da je jedinstvena na regionalnoj estradi.

 

Pratite nas:
'Žena sirena' rizik
Bivša Spajsica šok