PočetnaMuzikaU ponedjeljak ne propustite novo izdanje „BN Koktela“: Gosti Bojana Belića su Jovan Perišić, Emir Habibović, Aleksandra Ristanović, Brane Ivić i Amer Hodžić

U ponedjeljak ne propustite novo izdanje „BN Koktela“: Gosti Bojana Belića su Jovan Perišić, Emir Habibović, Aleksandra Ristanović, Brane Ivić i Amer Hodžić

Posljednja emisija, pred početak ljetnje pauze „BN Koktel“ na veoma gledanoj i popularnoj BN televiziji, bit će emitovana u ponedjeljak 3. juna 2019.godine.

Gosti ove emisije bit će Jovan Perišić, Emir Habibović, Aleksandra Ristanović, Brane Ivić, te jedan od najprofesionalnijih menadžera u dijaspori i popularni pjevač kao i jedan od najmlađih, ali i najprofesionalnijih menadžera u BiH Amer Hodžić, koji je ujedno i novinar.

I ovaj put domaćin emsije bit će popularni voditelj Bojan Belić, a svi oni obradit će pomalo sa svake strane gledišta trenutno stanje na estradi.

Pjevači se promovisati neke nove, ali gledatelje posjetiti i na njihove stare mega hitove, a menadžeri o saradnji sa pjevačima, o njihovim manama i vrlinama.

To je još jedan razlog da u ponedjeljak budete pored vaših malih ekrana i na BN televiziji od 21 sat pratite emisiju „BN Koktel“.

Podijeli

Pratite nas:
Marina Tucaković is