PočetnaAktuelnoUbijeni ‘kasapin’ više je volio kafanu od moćnih rendžera, a najviše se radovao šabanu: Evo šta je pjevač prije 2 godine rekao o Stefanu Totiću

Ubijeni ‘kasapin’ više je volio kafanu od moćnih rendžera, a najviše se radovao šabanu: Evo šta je pjevač prije 2 godine rekao o Stefanu Totiću

Stefan Totić (28), koji je postao poznat sa sedam godina kao najmlađi mesar u Srbiji, likvidiran je u noći između ponedeljka i utorka ispod mosta na Dušanovcu u Beogradu.

Na njega je više hitaca iz pištolja ispalio napadač s motora dok je sjedio na mjestu suvozača u automobilu „opel“.

– Za volanom „opela“ bio je Totićev drug Đorđe S. Pretpostavlja se da su sišli s mosta u namjeri da se uključe na auto-put. Napadač ih je čekao ispod mosta i kada se „opel“ pojavio, zapucao je. Hici su pogodili Totića kroz staklo, a Đorđe je nastavio da vozi – prepričava izvor i dodaje da je Stefan preminuo na putu do UC.

Naletio na kola

– Kada je ubica izrešetao Stefana, njegov prijatelj je dodao gas. Međutim, udario je u nešto ispod mosta i otpao mu je lim s kola, a oštetio je i karter, o čemu svjedoči velika količina iscurjelog ulja. Sudeći po tragovima guma, Đorđe S. se nakon toga vratio u rikverc i krenu ka Bulevaru oslobođenja, gdje je imao sudar. Naletio je na druga kola – kaže izvor.

Totićev drug je u tom udesu zadobio povrede glave, ali nije životno ugrožen.

Ubijeni i njegov drug poznati su policiji.

– Protiv ubijenog su podnošene krivične prijave zbog tuča i nasilničnog ponašanja. Policiji je bio poznat i po iznudama i dilovanju narkotika, tj. marihuane. Pretpostavlja se da su motiv likvidacije neraščišćeni računi u vezi sa narkoticima, odnosno prevlast na narko-tržištu – kaže izvor.

Vijest o ubistvu Stefana Totića jučer je zaprepastila mnoge, jer ga se sugrađani, naročito oni sa Crvenog krsta, sjećaju kao „najmlađeg kasapina u Srbiji“.

– Njegov otac je ranije držao pečenjaru i kafanu preko puta Čuburskog parka. Još kao dječak je naučio da siječe meso, stalno je pomagao ocu. Zbog te svoje neobične ljubavi je kao sedmogodišnjak izašao u jednim novinama i postao je prava atrakcija – prisjetio se komšija sa Crvenog krsta.

Stefan je 1999. izjavio da mu pokojna legenda narodne muzike Šaban Šaulić daje najveći bakšiš.

– Više volim kafanu nego „Moćne rendžere“ i više volim da koljem nego da gledam crtiće. Najdraži gost mi je, u mesari i kafani, Šaban Šaulić. Daje mi po 100 dinara bakšiša. Služim ga pečenjem, viskijem, spremam, čistim mušemu, donosim mu hljeb. Najviše voli da jede praseće i jagnjeće nogice – otkrio je tada Totić za Nedeljni telegraf.

Porodica Totić je s porodicom Šaulić u korektnim odnosima i dan-danas, a vijest o Šabanovoj pogibiji ih je veoma potresla.

– Mi smo sa Šaulićima kućni prijatelji. Bili smo na Šabanovoj sahrani – rekla je rođaka ubijenog mladića.

Totićeva porodica jučer nije imala informacije u vezi sa Stefanovim ubistvom.

– Ne znam šta se dogodilo i zašto je ubijen – rekla je rođaka i dodala da se Stefan već godinama ne bavi mesarskim zanatom.

– To je bila njegova dječačka opsesija, uživao je u ulozi mesara, ali ga je život kasnije odveo na skroz drugu stranu i on se time nije bavio. Otišao je drugim putem i bavio se drugim poslom – dodala je ona.

Šaban o Stefanu

Pokojni pjevač je prije dvije godine, komentarišući Stefana, rekao medijima da mu je velika želja da ga ponovo vidi, ali je napomenuo i da je čuo da je dječak krenuo stranputicom.

– Posljednje što sam čuo o njemu je da je trenirao vaterpolo u Partizanu, a poslije je krenuo lošim putem. On je tada bio mali, bucmast, jak klinac, a njegov otac je bio moj veliki prijatelj. Sjećam se da je Stefan uvijek imao neku bijelu kecelju, otac ga je naučio da siječe meso i on je to stvarno znao da radi kao veliki i ozbiljan mesar – rekao je svojevremeno pjevač.

Please follow and like us:
Pratite nas:
Poznata glumica balk
Iako Dara ne krije p