PočetnaMuzikaUhapšena Romana više od dvije decenije vodi bitku s bolešću, a ovo joj je palo najteže

Uhapšena Romana više od dvije decenije vodi bitku s bolešću, a ovo joj je palo najteže

Romana Panić i njen prijatelj Filip M. uhapšeni su u Australiji zbog korišćenja sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice.

Ono što retko ko zna je da Romana od tinejdžerskih dana boluje od dijabetesa.

-Najteže mi je da kontrolišem količinu, pošto moram na svakih četiri-pet sati da jedem malo i da prestanem onda kada je najslađe. Ali to i jeste umetnost življenja, pronaći balans u svemu što radiš i biti umjeren, jer nam je onda sve dozvoljeno – rekla je jednom prilikom Romana.

Romana je 2017. godine govorila o svom životu u Beogradu.

-Čim sam došla u Beograd sva vrata su mi bila otvorena, bila sam prisutna i u medijima i moj prvi tiraž je dobro prošao. Bila sam toliko prihvaćena. Moja karijera krenula je uzlaznom putanjom nakon toga. Nizali su se razni uspjesi, festivali i albumi. Bila sam na vrhu tada, ali toga nisam bila svjesna. Teško je trajati. Ima tu i uspona i padova, ali ono što je kod mene specifično, i ono što je meni najteže da prihvatim to su neke nenormalne oscilacije. Odem na vrh pa sa vrha dotaknem dno. Bile je puno konfuznih situacija i privatno i poslovno – rekla je Romana tom prilikom.

 

Podijeli

Pratite nas:
Kad istekne kazna, R
Poslušajte novu pje