PočetnaAktuelnoUHVATILA SAM IH I ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI: Šuškalo se da su Dino Rađa i Petar Grašo LJUBAVNICI, manekenku odvezli u BOLNICU!

UHVATILA SAM IH I ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI: Šuškalo se da su Dino Rađa i Petar Grašo LJUBAVNICI, manekenku odvezli u BOLNICU!

Bivša manekenka i misica Viktorija Rađa (45) gostovala je u jednoj TV emisiji i dotakla se trača kojeg se rado sjeti i danas, a kružio je još prije 15 godina.

Naime, šuškalo se kako su njen suprug Dino Rađa (55) i pjevač Petar Grašo (46) više od prijatelja, i to baš u trenutku kad su misica i košarkaš čekali drugo dijete.

-Suludi su ti tračevi. I ovo s Dinom i Petrom kad je izašlo, rekla sam, ja bih tome ko je izmislio taj trač došla i poljubila mu ruku jer nam je toliko uveselio život. To kako se mi zezamo s tim, to je genijalno – priznala je uz smijeh te dodala kako ih je nedavno uhvatila.

-Završila na psihijatriji, završila sam u bolnici i rodila zbog šoka, a tad sam nosila drugo dijete, Niku. Stvarno sam bila trudna tad i došao je taj trač do nas i ja sam stvarno rodila zbog Petra Graše Niku 27. februara, zaista sam se porodila. Zaista je Petar Grašo kriv što sam se tad porodila jer smo se toliko rugali, on se toliko zezao da sam se ja smijala i meni je pukao vodenjak od smijeha – ispričala je Viktorija, piše Kurir.

Također, njezin ginekolog tada joj je i potvrdio kako joj je vodenjak pukao baš od smijeha. U Petrovoj bolnici dva dana nakon porođaja, kaže, stajala je na prozoru i gledala fotoreportere.

-A u isto vrijeme u Splitu ispred psihijatrije drugi fotoreporteri su čekali kad ću izaći! – isporičala je Viktorija.

Viktorija je 1995. postala mis Dalmacije, a iste te godine upoznala je Dinu u jednom poznatom zagrebačkom restoranu. Vjenčali su se 2001. godine na brodu u jednom zalivu kod Korčule, a zajedno imaju sinove Roka i Niku. Osim toga, Dino iz braka s košarkašicom Željanom ima još i sina Duju.

Pratite nas:
SEVERINA OPET U CENT
Stipe mesić boravio