PočetnaShowbizUmrijet ćeš prije nego što poraste, ti si jedna baba: Glumica postala majka u 55. godini, sada je maltretiraju na društvenim mrežama

Umrijet ćeš prije nego što poraste, ti si jedna baba: Glumica postala majka u 55. godini, sada je maltretiraju na društvenim mrežama

Danska manekenka i glumica Brigit Nielsen (58) je majka petoro djece, a posljednje dijete, kćerku Fridu rodila je u 55. godini i to je njeno prvo zajedničko dijete sa suprugom Matijom Desijem.

Ona je godinama medijima bila zanimljiva zbog braka sa Sylvesterom Stalloneom i ljubavnog života uopšte. Naime, vjerila za Sylvestera u toku snimanja filma “Rocky 4”. Par se vjenčao 15. decembra 1985. godine u Californiji na Beverly Hillsu. Brak je trajao 19 mjeseci i razvod je realizovan 1987. godine. Tokom godina bila je zanimljiva tabloidima zbog ljubavnih izbora.

Dugo je pokušavala da dobije dijete, čak 10 godina neuspješno vještačkom oplodnjom. Iako je procjenjeno da u njenim godinama su šanse 2.5 posto ona je ipak uspjela da zatrudni i porodi se u 55. godini.

-Ovo je jedna veoma skupa igra u kojoj možda dobijete, možda ne. Mnogo lijekova, hormona, mnogo patanje da bi vas neko na kraju nazvao i rekao – žao nam je, niste trudni. Ljekari su mi dali tek 3 do 4 posto šanse da ostanem trudna. Nisam imala puno jajašaca, ali bilo ih je dovoljno. Nisam mislila da ću se nakon 42. godine odlučiti na trudnoću. Bilo je tu puno razočaranja. Iako ste realistični jer znate koliko imate godina i da su šanse protiv vas, ipak ne odustajte – rekla je Brigit.

Brigit i Matija nedavno su proslavili treći rođendan kćerke Fride. Ponosna majka je objavila porodičnu fotografiju na Instagramu.

-Na društvenim mrežama 95 posto ljudi će vam čestitati na djetetu i rođendanu. Bit će sretni jer ste i vi sretni, ali uvijek ima onih koji će napisati – kako se usuđuješ, ti si baba. Umrijet ćeš prije nego što deste poraste – rekla je Brigit.

Pronašla je sreću sa mlađim dečkom Matijom koji je mlađi od nje 15 godina. Glumica je priznala da je zbog mlađeg muža odlazila na plastične operacije da bi izgledom bila bliža njegovim godinama.

Ona je poznata po svom turbulentnom životu, u kome se čak spominje afera sa Arnoldom Schwarzeneggerom, kao i problem sa alkoholom.

Nekadašnji top model je 2007. godine učestvovala u rijaliti program Celebrity Rehab, u kome su poznate osobe javno na televizji pokušavale da se oslobode svoje zavisnosti.

Glumica ima četvoricu odraslih sinova.

Pratite nas:
Ronaldo sve rasplaka
Muž i žena kupuju