PočetnaAktuelnoUpoznajte Enelu Palavru, bosansku Shakiru sa adresom u Americi: Šokirat ću mnoge svoje kolegice

Upoznajte Enelu Palavru, bosansku Shakiru sa adresom u Americi: Šokirat ću mnoge svoje kolegice

Enela Palavra, mlada pjevačica koja korijene vuče iz Sarajeva, godinama živi i radi u Americi.

Glasom i atraktivnim izgledom zasigurno gradi uspješan put na muzičkoj sceni. I vjeruje da će uspjeti na tom putu.

Seksepilna i energična Enela do sada je snimila nekoliko singlova “Povedi me”, “Ljubav vodi me”, “Potjera”, “Oko moje”, duet “Mlađi, slađi” sa Selmom Bajrami, „Vatra s vatrom“ pjesma koju je snimila s Nemanjom Stevanovićem…

– To su samo neke od pjesama koje sam snimila. Ono što me posebno raduje je činjenica da moj dosadašnji rad prepoznaju brojni producenti, pa i oni svjetski sa kojima sarađuju istinske muzičke zvijezde i u Americi – priča nam Enela koja za naredni period za svoje fanove priprema jedno veliko iznenađenje o kojem za sada ne želi pričati.

Priznat će kroz smijeh da je svjesna kako zbog svog glasa ali i izgleda sigurno smeta mnogim pjevačicama iz BiH i regiona.

– Svako ima svoj dio neba i u tom estradnom svijetu. Ja zaista puno ulažem u karijeru, a ono što ću uraditi u narednom periodu mnoge će šokirati – najavljuje mlada pjevačica. Veliku pažnju privukla je i njena pjesma “Un poco loca” koju prati vrhunski spot, a u kojem je Palavra pokazala da ima sve kvalitete jedne muzičke zvijezde, izvanredan glas, talenat, energiju.

Zbog specifične harizme i izgleda prozvali su je bosanskom Shakirom. Ambiciozna pjevačica ima jedan cilj – sam vrh muzičke scene, a na tom putu ništa joj ne predstavlja veliku prepreku, i kroz saradnju s najpoznatijim autorima i pjevačima pokazala je da se zna izboriti za sebe.

Nakon Selme Bajrami, uskoro će snimiti još jedan duet s Alenom Islamovićem, koji je po njenom mišljenju jedan od najkvalitetnijih vokala na sceni.

Pjesmu “Nije mi dobro”, Palavra i Islamović snimila je u studiju Amila Loje.

– Uzbuđena sam i sretna što je Alen prihvatio moj poziv za saradnju. Numera “Nije mi dobro” bit će nešto posve novo i drugačije od svega što sam radila. Taj muzički spoj Alena i mene bit će pravo osvježenje na sceni – kaže pjevačica.

Pratite nas:
Armin Muzaferija vri
Prelijepa meksička