PočetnaAktuelnoUspješna Melisa Bašić organizira veliki koncert Dragana Kojića: Za Kebino gostovanje u Mendenu traži se karta više

Uspješna Melisa Bašić organizira veliki koncert Dragana Kojića: Za Kebino gostovanje u Mendenu traži se karta više

Nakon što je zatvorila restoran u njemačkom gradu Dortmundu, poslovna i uspješna žena Melisa Bešić otvorila je novi. Nastavila je sa organizacijom koncerata.

Tako će već 22. decembra u gradu Menden organizirati nastup popularnog regionalnog pjevača Dragana Kojića Kebe, te njegovih kolega Erke Tarića i atraktivne Marijane.

-Ono što te u životu ne ubije samo te ojača i tjera da dalje sa što više snage, volje i želje kreneš naprijed. E, tako ja upravo krećem naprijed, a novi početak je zaista dobar. U saradnji sa mojim prijateljima i saradnicima pokrenula sam novi biznis, a uz njega ide i organizacija koncerata. Prvi je 22. decembra u Mendenu na kojem će gostovati popularni Dragan Kojić Keba. Sljedeći je sredinom februara sa Violetom Viki Miljković, pa onda slijedi martovski koncert i poslije njega još dosta njih. Za ovaj Kebin koncert već vlada veliko interesovanje. Ja ću se sa mojim timom i meni dragim ljudima, a posebno bi izdvojila Zlatana sa kojim se družim već 20 godina. Dosta mi je pomogao da dođem u Hamm,  a bez kojih dosta toga ne bi postigla, potruditi da sve funkcioniše na profesionalnoj bazi – rekla nam je Melisa.

Koncert će se održati 22. decembra,  na adresi INDUSTRIWEG  25, 8708 Menden,a sve detaljnije informacije mogu se dobiti na broj mobitela 01633 963 424.

 

Pratite nas:
Amra Halebić nakon
Intervju sa Osmanom