PočetnaAktuelnoVanbračni sin okrenuo ploču: Robert pljuje mrtvog Šabana

Vanbračni sin okrenuo ploču: Robert pljuje mrtvog Šabana

Vanbračni sin tragično nastradalog pjevača narodne muzike Šabana Šaulića Robert Omaljev je u više navrata u medijima govorio o tome kako ne želi da uzme nijedan dio nasljedstva koje mu zakonski pripada poslije smrti oca, ali je, po svemu sudeći, sada okrenuo ploču i potražuje svoj dio.

– Robert je jedan običan prevarant, a izgleda da ga porodica dodatno podržava u tome. On sada pregovara o ulasku u rijaliti “Parovi” i traži honorar od 2.000 eura sedmično. Bukvalno se posvađao sa pola ljudi iz produkcije i ucjenjivao ih je kao da je neka zvijezda! Poslije Šabanove smrti se usudio i da pljuje po njemu! Rekao je da ga je sramota rođenog oca jer je dozvolio da mu sin tako živi, da je zbog toga uzeo očevo prezime, a ne govori kako je sada vratio prezime Šaulić jer se sprema da se bori oko Šabanove imovine i para. Šaban ga je ranije lijepo priznao i dao njegovoj majci Nevenki Bogdanović zvanoj Nena pare da za Roberta sagradi ogromnu kuću. Kažu da je dao novac u vrijednosti današnjih 100.000 eura. Goca Šaulić je čak htjela da Roberta dovede u svoju kuću, da ga ne razdvaja od svoje djece, ali Nena tada to nije dozvolila – kazao je Hasan Dudić, a prenosi magazin Svet.

Dudić je sada izrevoltiran Robertovim ponašanjem, pa tvrdi da bi mu Goca, na kraju krajeva, pomogla, ali da na nju nije nikako trebalo da krene đonom.

– Robert je bijednik, nema pas za šta da ga ujede. Radi na gradilištu iako boluje od padavice! On je faličan rođen. Htio sam da mu pomognem na početku jer mi ga je bilo žao. Mislio sam da stanem uz njega kako bi pravnim putem riješio sve šta ima sa Gocom Šaulić. Da je lijepo popričao sa njom umjesto da ide đonom, Goca bi mu izašla u susret za sve. Očigledno je da njegova majka huška svoju kćerku, njegovu polusestru, koja mu izigrava savjetnika i daje smjernice kako da se ponaša pošto on sa majkom ne priča. Na Šabanovoj sahrani da mu nije bilo Goce Božinovske, Zlate Petrović i mene, niko mu ne bi ni prišao – zaključio je za Hasan za pomenuti nedjeljnik.

 

 

Podijeli

Pratite nas:
Rada opet ljuta na H
Hrvati im ne daju da