PočetnaKoncertiVanna, bivša pjevačica grupe ET, otkazala koncert jer je trebala pjevati na brodu koji je Crna Gora 1991. godine otela od Hrvatske

Vanna, bivša pjevačica grupe ET, otkazala koncert jer je trebala pjevati na brodu koji je Crna Gora 1991. godine otela od Hrvatske

“Kraljica hrvatskog popa”, našla se, ni krivi ni dužna, u središtu diplomatskog incidenta između Hrvatske i Crne Gore.

Naime, u Boki kotorskoj u toku je višednevna proslava 85. rođendana slavnog školskog jedrenjaka „Jadran“. Svečanosti i događanja svih vrsta ne manjka, od defilea brodova na čelu s „Jadranom“ po Bokokotorskom zaljevu, brojnih prijema, do muzičkih događanja u čast slavnog broda koji je 1991. otet iz Splita.

Crnogorski mediji najavili su za večeras nastup hrvatske pjevačice koja je u Tivtu trebala „pjevati u čast broda i njegove posade“.

– Program obilježavanja 85. rođendana „Jadrana“ počeo je 11. Augusta, a Turistička zajednica gradu će pokloniti koncert pop dive i jednog od najboljih vokala Hrvatske. U pitanju je Ivana Vrdoljak Vanna – članica nekadašnjeg elektro – pop sastava ET , koju publika najviše pamti po hitu iz devedesetih godina „Tek je 12 sati“. To će biti njeno drugo gostovanje u Crnoj Gori – saopćili su organizatori.

No, kad je primila sve informacije o okolnostima proslave te da bi trebala pjevati na brodu koji je Crna Gora otela Hrvatskoj 1991. godine, otkazala je nastup.

Pratite nas:
O razvodu pjevača d
Ovako izgleda Koke k