PočetnaAktuelnoVeć tri godine ona je potpuno „druga osoba“: Jeste li znali da je ovo jedini muškarac čije „naredne“ sluša Selma Bajrami?

Već tri godine ona je potpuno „druga osoba“: Jeste li znali da je ovo jedini muškarac čije „naredne“ sluša Selma Bajrami?

Jedna od najpopularnijih bh. pjevačica Selma Bajrami u braku sa Mujom Musićem dobila je sina Darisa.

S Mujom se razvela nakon tri godine. Nakon svega što je preživjela u životu s njim, Selma se ponovo izdigla i odgaja sina onako kako smatra da je najbolje.

Daris izrastao u prelijepog dječaka. Selma redovno dijeli na Instagramu njegove fotografije na kojima se vidi da joj itekako liči, te da je pravi šminker.

Reći će kako Daris sada jedini muškarac kojeg će poslušati sve što joj „naredi“. Njemu se u potpunosti posvetila i čini sve da mu djetinjstvo učini što ljepšim.

-I danas, baš kao i kada je bio beba, kada odem na putovanje zbog nastupa, jedva čekam da se vratim i zagrlim ga. Činim sve da mu djetinjstvo bude što bolje – priča Bajrami koja za naredni period najavljuje agresivniji pohod na estradi.

-Imam puno dogovorenih nastupa širom BiH, a od septembra najviše u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Švedskoj… – zadovoljna je Bajrami.

Pratite nas:
Seka i Veljko su osa