PočetnaAktuelnoVesna Zmijanac iznijela detalje iz odnosa sa Nikolijom

Vesna Zmijanac iznijela detalje iz odnosa sa Nikolijom

Jedna od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima, Vesna Zmijanac, imala je koncert na tradicionalnoj manifestaciji “Gročanske svečanosti”, koja se ove godine održala po 52. put u organizaciji GO Grocka.

Vesna je otkrila koliko joj znači kontakt sa publikom.

– Poslije pola vijeka pjevanja. Mnogo mi znači, kako ne. Mnogo je lijepo, kad se okrenete unazad, znate za šta ste živjeli, šta ste ostavili iza sebe – rekla je Vesna.

Vesna je ispričala i kako gleda na ružna sjećanja u svom životu, a zatim se prisjetila i preminulih kolega koje je mnogo voljela.

– Sve pamtim i lijepe i ružne. To je život. Ja se šalim kad kažem da imam amneziju, kamo sreće da nemam ovu centrifugu u glavi. Nažalost, nema nas mnogo iz moje generacije, možemo da se nabrojimo na prste. Otišli su nam velikani… Šaban, Sinan, mnogi drugi… Sreća pa ostavljamo iza sebe dobre pjesme, na kojima djeca uče – ispričala je Vesna.

Pjevačica je ispričala i da joj je kćerka Nikolija Jovanović zabranila da priča javno o unuci Rei, a onda je Vesna uporedila sebe i svoju kćerku.

– Zabranjeno mi je da pričam o unuci. Ja ću samo reći da je slatka, da raste, sve ostale stvari pitajte tatu i mamu, a oni su škrti na riječima. Ja mislim da je Nikolija ista ja, ima izraz kao njena majka i to je dobro. Ima energiju moju, harizmu, izraz lica, dominira scenom… Lako je njoj, ona je i rasla na sceni – kazala je Vesna Zmijanac u emisiji “Premijera”.

Podijeli

Pratite nas:
EKSKLUZIVNO Selma Ba
Katarina Živković