PočetnaAktuelnoVesna Zmijanac priznala na šta je trošila pare: Bila sam i ostala boem

Vesna Zmijanac priznala na šta je trošila pare: Bila sam i ostala boem

Pjevačica Vesna Zmijanac bez dlake na jeziku prisjetila se svojih najvećih dana slave i kako je koristila status velike zvijezde.

Kako je i sama Vesna rekla, ona je mnogo zarađivala, ali i mnogo trošila.

U vrijeme države koja je bila od Triglava do Đevđelije radila sam po sto dana u godini. Pjevala sam dvaput dnevno, bilo je mnogo para, radilo se dan za danom. Trebalo je mnogo više novca da imam – kaže Vesna za, koja ima odgovor i na pitanje gdje je potrošila sav novac.

-Ne znam gdje. Na život. Trošila sam ga, i dan-danas trošim kad zaradim. Ma, bukvalno na svašta. Pogledaj samo moju garderobu, a nisam imala kostimografa, niti sam uzimala na korišćenje pa vraćala, kao što se danas radi. Ja odem pa kupim. Nisam rasla u izobilju i imala sve što poželim pa da sam štedjela. Ma kakvi. Bila sam željna svega. Ispunila sam sve svoje želje, od auta do kuće, pa do raznih promašaja. Nisam trošila na kocku. Imala sam drugi problem. Bila sam boem i znala sam u kafani da ostavim mnogo para – kaže Vesna, pa za objašnjava da je za jednu noć u kafani mogla da potroši jednosoban stan, prenosi Kurir.

-Pretpostavite samo jedan vikend u Nemačkoj u to vrijeme i onda poslije nekog koncerta svratim u neku birtiju i sve to ostavim, otprilike jednosoban stan u kafani za večer. Uvijek sam bila galantna prema muzici. Ako neko svira na ulici, kolegi stavim malo parica. Bila sam i ostala boem – ispričala je Vesna.

 

Pratite nas:
Sve je odgođeno: Si
Milica Todorović po