PočetnaAktuelnoVesna Zmijanac se posvađala sa kćerkom i zetom

Vesna Zmijanac se posvađala sa kćerkom i zetom

Nikolija Jovanović i Vesna Zmijanac nedavno su se žestoko sukobile, nakon čega se pop zvijezda spakovala i sa suprugom Reljom Popovićem i kćerkom Reom iselila iz stana, koji je u vlasništvu njene majke.

Pop zvijezda se sa porodicom skućila u jednom iznajmljenom stanu, koji je dosta skromniji od onog u kom su donedavno živjeli, piše Telegraf.

-Nikoliji je smetalo to što Vesna često dolazi i to nenajavljena. Znala je da bude s njima čitav dan jer je uživala u igri sa unukom, ali s druge strane, to je remetilo njenu i Reljinu intimu. Prvo je pokušala lijepo da joj skrene pažnju, a kako Vesna nije shvatala, rekla joj je da prorijedi dolaske kod njih. To je Vesnu veoma uvrijedilo, zbog čega je viknula na Nikoliju da ne zaboravi da oni žive u njenom stanu i da ona kod unuke može da dođe kad poželi – govori dobro obaviješten izvor i dodaje:

-Nikoliju je ta majčina rečenica toliko uvrijedila da joj je rekla kako će gledati da se brzo isele. Sa Reljom je za nekoliko dana našla dosta skromniji stan, ali dovoljno velik za njih troje. Gotovo u jednom danu su prebacili sve stvari i prešli u novi dom, koji su i uredili po sopstvenom ukusu.

Nikolija i Relja su upisali kćerku u obližnji vrtić i vrlo brzo su se prilagodili novoj sredini. Upućeni tvrde da stan koji su iznajmili nije trajno rješenje nego da pop zvijezda i reper užurbano tragaju za nekretninom koju će da kupe, a koja će biti njihovo porodično gnijezdo. S druge strane, Vesna će svoj stan oglasiti za izdavanje.

Pratite nas:
Danijela Vranješ pr
Porodica Šabana Ša