PočetnaKoncertiViki Miljković nakon nastupa u „Staroj bašti“ u Kozarcu za Ekspanziju: Da, kupila sam tri stana u elitnom dijelu Beograda, a samo ću jedan ja koristiti

Viki Miljković nakon nastupa u „Staroj bašti“ u Kozarcu za Ekspanziju: Da, kupila sam tri stana u elitnom dijelu Beograda, a samo ću jedan ja koristiti

Da je jedna od najpopularnijih pjevačica folk muzike u regionu, Viki Miljković, potvrdila je to i veličanstvenim koncertom u poznatom okupljalištu dobre zabave, u „Staroj bašti“ u Kozarcu.

Na stotine posjetilaca uživalo je u hitovima ove popularne pjevačice, a ona kako je publika od nje to i navikla, tokom cijelog nastupa nije skidala osmijeh sa lica, zračila je pozitivnom energijom… jednostavno kao i na svakom nastupu davala maksimum samu sebe.

-Nije lako ponekad, ali ne želim da zbog toga ispašta moja publika. Oni od mene očekuju dobru zabavu, a ja se uvijek trudim da im to i ponudim. Sretna sam što sam i ovog ljeta u „Staroj Bašti“ , a čiji vlasnik je Jasmin Jakupović i ovaj put pokazao svu njegovu gostoljubljivost i lice pravog domaćina – rekla nam je Viki.

Na ovaj njen nastup u Kozarac došao je i Armin Bijedić samo nakratko da pozdravi Viki i njenog supruga Tašketa, a njih dvoje uskoro imaju nastup u Austriji.

Viki čekaju septembarski nastupi u dijaspori, a jedan od njih je 22. septembra u Švicarskoj tačnije  u Baselu gdje će s njom još nastupati Nihad Alibegović, Ibro Bublin i Ajša Kapetanović, a sve u organizaciji FK Bosna iz Basela.

Viki smo pitali koliko ima istine u tome da je u elitnom naselju “Beograd na vodi“ kupila čak tri stana, Viki je kroz smijeh odgovorila.

– Da istina je, kupila sam. Ja sam uvijek za to da se zarađeni novac ulaže u nekretnine, a ja ću sa porodicom useliti u jedan od ta tri, a bit će to po kvadraturi najveći, a ostala dva stana su tu za iznajmljivanje ili za drage prijatelje kada dođu u Beograd da imaju gdje da borave – kazala je Miljković za Ekspanziju.

Pratite nas: