PočetnaAktuelnoViki Miljković prekipjelo pa pokazala zube: Karleuša mi se ne javlja zbog Cece

Viki Miljković prekipjelo pa pokazala zube: Karleuša mi se ne javlja zbog Cece

Viki Miljković neće više da trpi poniženja kolega iz žirija “Zvezda Granda”, pa je u jednoj od emisija koja tek treba da se emituje pokazala zube, i to Jeleni Karleuši!

Navikli smo da je pjevačica u svakoj emisiji “žrtveno jagnje”, a zbog toga je postala i prepoznatljiva. Ipak, očigledno je da je Miljkovićevoj prekipjelo, pa je odlučila da konačno počne da se brani. Po dobrom starom običaju, Jelena se našalila sa Viki, pa se prisjetila perioda kada su bile komšinice na Bežanijskoj kosi.

-Znate li vi da smo Viki i ja živjele jedna preko puta druge? Ona je svaki dan spremala kotlić, jednom sam mislila da joj se zapalila kuća. Toliko se dimio taj kotlić, ja sam mislila da joj se zapalila kuća, išla sam da joj zvonim na vrata, ali ona nije htjela da mi otvori – našalila se JK.

Tada se Saša Popović umiješao u priču, jer je bio u nevjerici što su se Karleuša i Miljkovićeva družile ranije.

-A dobro, znači, vas dve se znate odranije? Javljale ste se jedna drugoj?- pitao je on.

Prije nego što je JK stigla da odgovori, ubacila se Viki i brutalno odgovorila Popoviću.

-Da, da, javljale smo se, ali kad Ceca dođe kod mene, onda mi se Jelena ne javlja. Onda me ne poznaje. Otkako je vidjela da mi dolazi Ceca, više me nije poznavala- rekla je Viki.

Žiri se na to nasmijao, ali Jelena nije željela da komentariše. Očigledno je da je riješila da zaista stavi tačku na sukob s Ražnatovićevom, pa je na ovu Vikinu provokaciju reagovala smireno.

Podijeli

Pratite nas:
Ambasador Nedim Maka
Jedva ćete prepozna