PočetnaAktuelnoViki Miljković sa porodicom morala iseliti iz kuće, sada žive u hotelu: Pročitajte zašto kupuje baš u Turskoj, u kakvim je odnosima sa Bojanićem

Viki Miljković sa porodicom morala iseliti iz kuće, sada žive u hotelu: Pročitajte zašto kupuje baš u Turskoj, u kakvim je odnosima sa Bojanićem

Violeta Viki Miljković je u intervju za naš portal kazala kako je trenutno beskućnik jer se iselila iz kuće.

-Iselila sam se iz kuće jer je takav bio dogovor, a još ne mogu da uselim u stan jer čekamo namještaj koji treba da dođe iz Turske – kaže nam Miljković na početku.

Zbog čega iz Turske? Zar u Beogradu ili Srbiji za tebe nema namještaja?

-Moj arhitekta i njegov tim imaju njihove poslovne kancelarije u Turskoj, pa smo sve sa njima završili, a tako i namještaj. A, volim, obožavam Tursku. Kada gledam turske serije na televiziji, ja se tako rastopim gledajući taj njihov namještaj. Moj arhitekta Slobo Krivokapić je vođa jednog turskog tima koji radi i uređuje sve vodeđe mondenske hotele u Turskoj. Ovih dana treba da stigne,pa da se konačno i ja sa porodicom skućim.

Kada stigne sav taj namještaj bit ćeš kao sultanija?

-Da, baš tako (smijeh). Ali sada sam trenutno sa Tašketom i sinom u jednom beogradskom hotelu. Još nekoliko dana bit ćemo u hotelu i uskoro stiže sav namještaj. Ali, vjeruj mi da se po dogovoru nismo iselili iz kuće u kojoj smo do tada stanovali, ko zna kad bi se iselila. Trenutno smo kuća putujuća.

Da li si kada ste pakovali stvari i uvidjela koliko imaš nepotrebnih stvari?

-Vjeruj mi da me od toga glava zaboljela. Shvatila sam da imam više nepotrebnih, već potrebnih stvari. Užas. Ali, hajde da da malo više pričamo o mojim novim pjesmama, albumu koji je u toku, već o stanovima. Kritikuje me publika i stalno pita za nove pjesme.

 E, sada stvarno, zašto si se ulijenila?

-Ma, nisam se ulijenila, ali stalne obaveze, pa stanovi, preseljenje… sve nas je to totalno usporilo da više ni sama ne znam ni gdje sam, ni dokle sam. Ali, uskoro objavljujem dvije pjesme.

Da li će to biti neka nova Viki?

-I hoće i neće biti nova Viki. Bit će tu dosta lijepe muzike, novih aranžmana. Jer u moru nove jednolične muzike, koja je trenutno zastupljena, ne želim da budem dio toga. Ovo će biti totalno osvježenje, ali drugačije od svega toga. Bit ću ona stara Viki sa novim ruhom. Bit će to nešto u stilu starih dobrih narodnjaka, ali u novom ruhu. Neće biti nikakve komunikacije sa reperima.

Očekujem iskren odgovor od tebe… da li su te uvrijedile izjave modnog kritičara Saše Vidića, poput: „Vidi Mukice kako se obukla“?

-Ne, zaista ne. On je meni čak i simpatičan po tome koliko lupa gluposti. Meni generalno u životu nije bitno šta se kaže, već ko ti to nešto kaže. A, to ima kod mene veliku težinu. On jednostavno nema kredibilitet da mene uopšte spominje, njegove riječi nemaju kredibilitet. Ja uopšte ne razmišljam o njemu. Sjetim ga se samo kada mi neko postavi pitanje o njemu.

Da li misliš da je zbog tvog dobro odnosa sa Cecom „udario“ na tebe?

-Naravno, to je apsolutno tačno. Saša Vidić je veoma osvetoljubljiv čovjek. Ja mislim da svi treba da  se u svijetu šou biznisa borimo i dokazujemo svojim djelima i radom. Jadan je taj koji mora da se dokazuje pljujući i ogovarajući druge. Tu ne mislim samo na njega, već na sve one koji se tako ponašaju.

Neki mediji su počeli da pišu da si imala sukob sa Milošom Bojanićem?

-Ja, koliko znam, ne. Možda Miloš ili ti novinari znaju više od mene. Ja samo ne bi voljela da se moje ime provlači kroz medije po sistemu rekla-kazala. Ja ni s kim nikada nisam imala sukob, ne da da ja znam.

U novoj sezoni Zvezda Granda snalaziš se veoma dobro. Nikome ne ostaješ dužna, odgovaraš na provokacije?

-Kada sam došla u Zvezde Granda oni su već bili uigran tim. Ja sam tu došla da im razbijem koncepciju. Ja za sebe volim da kažem da sam rođena naopačke. Kod mene je uživotu bilo, svi na jednu, a ja na drugu stranu. Zbog toga se ja baš nisam uklapala u njihov kliše, a to je mislim i bila poenta. Svi mi smo napravili to takmičenje zanimljiv i interesantnijim, najgledanijim. Svi smo mi ponaosob različiti, Saša Popović je to veoma dobro znao i zato nas je i sastavio. Ja sam razbijala te njihove klanove, bila sam kao onaj „Kalimero“ i stalno govorila to je nepravda. Ali, svi smo mi jako dobri na svoj način.

Voema dobro kotiraš u dijaspori po pitanju nastupa?

-Ja sam na neki način oduvijek bila dijasporska pjevačica. Otkako smo Taške i ja, od 1994. godine počeli da živimo zajedno stalno smo nastupali u dijaspori. Ja nisam imala nešto puno nastupa u Srbiji,ali tokom ljeta u BiH jesam,a opet kada je dijaspora tu. To je nešto što ja tako godinama radim,sva moja publika je jako fina, kulturna i smjerna. Na moje nastupe vole da dođu porodični ljudi,a to mi je posebno drago.

Podijeli

Pratite nas:
Osman Džiho ponovo
Kemal Malovčić sur