PočetnaAktuelnoViki Miljković u crvenoj fotelji sjedi zbog love: Pjevačica priznala koliko joj se isplati što je žiri u Zvezdama Granda, pa i kakav je Popović

Viki Miljković u crvenoj fotelji sjedi zbog love: Pjevačica priznala koliko joj se isplati što je žiri u Zvezdama Granda, pa i kakav je Popović

Viki Miljković je otkrila gdje i kako provodi vrijeme kada ne nastupa.

-Vjerujte mi, kada nisam sa suprugom Tašketom i sinom Andrejom, ja sam na snimanju “Zvezda Granda”, to je moja druga kuća. Da nisam zadovoljna, otišla bih odavno, kao i sve druge kolege. Saša je veoma profesionalan, ne mogu da kažem sumu zbog koje sjedim u crvenoj fotelji, ali isplati se. Također, mislim da imamo dosta udjela u takmičenju, što doprinosi da emisija ne bude samo puko takmičenje, nego je pravi šou. Uzajamno je, imamo mi dosta koristi što smo u žiriju – rekla je Viki i dodala da je Popović odličan gazda.

-Sašu znam gotovo 20 godina i on svoj posao radi maestralno. Veoma dobro poznaje mentalitete, umije da čita ljude i zato nas je ovako dobro spojio. Odlično se slažemo, umijemo i da se posvađamo, jer smo svi mi različiti i svoji, a ipak se na kraju nekako dogovorimo i sve bude super – ispričala je Miljkovićeva i podijelila da ne vidi ništa loše u tome što je prošle godine stekla luksuznu imovinu.

-Na estradi sam 25 godina. Ne znam zašto mi ljudi zamjeraju što sam kupila skup i lijep stan?! To je dio mog privatnog života i ne volim mnogo da pričam o tome, ali eto, reći ću vam da sam veoma štedljiva i da ne trošim pare na gluposti, pa nije čudno što sam sebi kupila imovinu. Neću da dozvolim da pod stare dane budem podstanar, toliko sam mučno radila, da je logično da imam novac za ovakve stvari. U životu mi ništa nije poklonjeno, pjevala sam od jutra do mraka da bih zaradila za bolji život. Moj početak je bio veoma težak. Mnogo puta sam plakala po cijelu noć, toliko je bilo strašno – prisjetila se Viki.

Pratite nas:
Tržan juri kao Šum
Joksimovići otišli