PočetnaAktuelnoViki Miljković u šoku: Izvjesni Omer ucjenjivao pjevačicu, otkazao njen nastup i prevario publiku jer nije željela „igrati prljavo“

Viki Miljković u šoku: Izvjesni Omer ucjenjivao pjevačicu, otkazao njen nastup i prevario publiku jer nije željela „igrati prljavo“

Popularna regionalna pjevačica narodne muzike i dugogodišnja članica žirija najgledanijeg muzičkog šou programa „Zvezde Granda“ Violeta Viki Miljković, osim što dosta vremena provodi na snimanjima pomenute emisije, provodi vrijeme i u studiju sa njenim suprugom Tašketom vrijedno radeći sa njenim kandidatima, ali isto tako putuje Evropom gdje ima dogovorene nastupe.

Do sada u njenoj karijeri nije bilo ni jedne mrlje, ali uvijek je prvi put, ali ne njenom voljom.

Naime, Viki je trebala da 27. aprila nastupa u Austriji, tačnije u mjestu Attnagn Puccheim, a taj nastup dogovorio joj je izvjesni Osman, kod opet izvjesnog Omera.

I, sve bi to bilo u redu da organizator i domaćin tog koncerta nije ucijenio Viki, da do nastupa kod njega ne smije nigdje da nastupa u Austriji, pa samim tim je htio, da ako Viki bude imala ponuda da nastupa u nekom drugom gradu ili gradovima u Austriji, sve te nastupe mora da odbije.

Viki naglašava da ona i Taške nikada nisu imali nikakav kontakt sa Omerom, već su samo kontaktirali sa izvjesnim Osmanom koji je, u ulozi poštara, samo prenosio šta mu je Omer govorio. Ističe također da ju je počeo ucjenjivati mjesec dana poslije dogovora da kod njega nastupa.

-Mislim da je to klasična ucijena. Gospodin koji je to organizirao ne može mene da ucijenje da ako ne budem pjevala negdje drugo u Austriji, onda mogu taj 27.april da gostujem kod njega. U međuvremenu negdje sam krajem marta dobila poziv da gostujem u jednoj diskoteci u Austriji koja je udaljena 100 kilometra od tog mjesta gdje sam trebala da pjevam 27.aprila i naravno da sam prihvatila. Jer publika koja dolazi u diskoteku sigurno neće doći u dvoranu gdje se dolazi porodično. Sve do par dana Osman mi je govorio kako moj nastup kod Omera neće biti otkazan, a sve sa ciljem da bi organizator mogao da koristi u reklami moje ime. E, pa ja nisam do sada nikom dozvolila da me ucjenjuje, nisam nikom dozvolila da me lažno reklamira, da na kraju oni koji dođu zbog mene na koncert pomisle da sam ih ja prevarila, nisam došla. Organizator je već objavio kako je on kontaktirao i mog supruga Tašketa, ali definitivno kažem i mogu da se zakunem da nije nikada mog supruga kontaktirao. Neka svako radi svoj posao. Ja neću propasti zbog tog otkazanog nastupa, ali želim samo da dokažem da me niko nikada nije i ne može ucijenjivati. Nažalost, sve je  to estrada, i čovjek mora uvijek da pazi sa kim radi i sarađuje – rekla nam je Viki.

Bato Šišić

Podijeli

Pratite nas:
Slavni glumac automo
O novoj pjesmi Enele