PočetnaAktuelnoVjerio se Aca Lukas?! Nije štedio za vjerenički prsten od bijelog zlato sa dijamantom, a onda je uslijedela žestoka svađa sa Jovanom

Vjerio se Aca Lukas?! Nije štedio za vjerenički prsten od bijelog zlato sa dijamantom, a onda je uslijedela žestoka svađa sa Jovanom

Aca Lukas se još nije razveo od Sonje, a već planira vjenčanje sa novom djevojkom Jovanom Doroški.

On je zbog zakazanih nastupa zakupio apartman u jednom hotelu u Budvi na mjesec dana, a kada nastupa u nekoj drugoj državi, u njemu boravi njegova djevojka Jovana Doroški. Ona preko dana vrijeme provodi na plaži, a veče uglavnom u sobi. Kada je Aca tu, onda zajedno odu na neku večeru i prošetaju gradom. Baš se vidi da se vole, Aca je ponosno pokazao svima – kaže izvor za “Svet”.

– Prošle  sedmice bili su u Porto Montenegru, gdje su pazarili neke sitnice, a onda su svratili u zlataru, gdje joj je Aca kupio prsten. U pitanju je jedan od najskupljih komada u zlatari – bijelo zlato s dijamantom. Ona prvo nije htjela da prihvati tako skup poklon i svađali su se sve do Budve. Pristala je da uzme tek na romantičnoj večeri, kada joj je objasnio da je to zapravo vjerenički prsten – završio je izvor.

Inače, Aca je riješio da zbog Jovane kopletno promjeni način života. Ne želi više ni sa Sonjom da se svađa, sada mu je bitno da dobro funkcioniše sa njom zbog kćerke Viktorije.

Pratite nas:
Sarajka Amina Hasanb
Karleuša zvijezda s