PočetnaAktuelnoVranješ je kuhani pacov: Ovako je zbog Karleuše nogometaša nazvala Mira Škorić, ali mu i zaprijetila

Vranješ je kuhani pacov: Ovako je zbog Karleuše nogometaša nazvala Mira Škorić, ali mu i zaprijetila

Jelena Karleuša našla se u centru skandala kada su eksplicitne fotografije, snimci i poruke poslate Ognejnu Vranješu objelodanjene. Pjevačica je brzo demantovala sav sporni materijal, dok je bosanski fudbaler tvrdio da je sve to dokaz njihove tajne dvogodišnje veze.

Mira Škorić sigurna je da je Vranješ Karleuši namjestio aferu, pa ističe da je imao sreće što je krenuo na dostojanstvenu ženu. Da je u pitanju bila ona, kako napominje, lično bi mu presudila.

– Jelena je i u ovoj situaciji pokazala da je dama. Stoički se izborila sa cijelom pričom. Danas je tehnologija toliko napredovala da bi neko ko je dokon mogao i moju običnu sliku da izmontira i da mi napravi skandal. Taj nebitnjaković, taj najobičniji kuhani pacov ima sreće što je Karleuša dostojanstvena. Meni da je napravio tako nešto, ja bih mu presudila na svoj način, ne bi me interesovali sudovi i zakoni – rekla je ona u jednom dahu.

– Svi oni koji su likovali nad Jeleninom mukom sad mogu samo da se jedu i da umru od muke jer je ona nikad jača. Kvaziprijatelji i zlobnici neće moći više da se slade tuđom nesrećom. Estrada je leglo jednog velikog zla, uz dužno poštovanje pravim i velikim ličnostima, a njih je malo – istakla je Mira.

Također, pjevačica je prokomentarisala i to što ona i Jelena dugo nisu bile dobre, a sada su super drugarice, piše Kurir.

– Ja sam Jelenu imitirala i karikirala u sklopu jedne emisije. Ona se nije ljutila zbog toga. Privatno sam oduvijek znala da je lavica – zaključila je Škorićeva.

Pratite nas:
Proročanstvo vidovn
Nakon bračnog brodo