PočetnaAktuelnoVrelim scenama se proslavila: Raspala joj se oba braka, a sada ne želi da se uda za svog partnera

Vrelim scenama se proslavila: Raspala joj se oba braka, a sada ne želi da se uda za svog partnera

Popularnost ljepotice, glumice i pjevačice Snežane Savić datira još od prije tri decenije.

Bila je neko ko je sa svim pomenutim atributima osvajala srca muške populacije. A sve je krenulo od ‘84. godine kada je pjevala i glumila Koštanu.


Sjećamo se i serijala „Srećni ljudi“, „Što je s tobom Nina“ i svih tih vrelih scena, obnažanja do gola, raspadanja njenog prvog i drugog braka.

No, zbog kćerke Anite, kako tvrdi ova umjetnica, nije htjela više nikada da se uda. Svojih nekadašnjih uloga apsolutno se ne stidi, jednostavno za nju je to sve značio samo posao koji nije nimalo bio lagan.

Nije bilo lako postati poznat i popularan, ni u ono vrijeme.

Nabacivali su joj se i producenti, režiseri, direktori, neki čak željeli prisniji kontakt s njom uz prisilu što ju je znalo potresti, no ipak je imala snage da se odupre svim tim nedoličnim postupcima od strane pretpostavljenih koji su shvatili da se s njom ne mogu tek tako igrati.

Sada Snežana uživa u ljubavnoj idili sa čovjekom koji joj, kako kaže, pruža svu nježnost, sa kojim putuje, razgovara, šeta.


Smatra ga savršenim partnerom no s njim se nikada ne bi vjenčala jer ni on nije taj tip, a ona je u startu dala upozorenje da ni on ne računa na tako nešto.

Podijeli

Pratite nas:
Za 18. rođendan: Va
Eva Ras otkrila kako
})(jQuery)