PočetnaAktuelnoVrlo emotivano: Edin Hadžipašić na svoj rođendan promovirao pjesmu posvećenu Mirsadu Keriću, muzičaru koji je poginuo sa Šabanom

Vrlo emotivano: Edin Hadžipašić na svoj rođendan promovirao pjesmu posvećenu Mirsadu Keriću, muzičaru koji je poginuo sa Šabanom

Onako kako je obećao, uspješni biznismen iz Njemačke i pjevač odličnih vokalnih sposobnosti, Edin Hadžipašić, promovisao je novu pjesmu.

KEMAL SA EDINOM I NJEGOVIM PRATEĆIM BENDOM

Ali, ovo nije obična pjesma, već pjesma za koju je on pisao tekst, a nastala je iz dubine njegove duše.

SAKI I SANTI

Naime, pjesma se zove „Drugu mom“ i posvećena je muzičaru Mirsadu Keriću koji je zajedno sa Šabanom Šaulićem poginuo u saobraćajnoj nesreći u mjesecu februaru ove godine u Njemačkoj.

MALOVČIĆ UVIJEK OKRUŽEN FANOVIMA

Promociji su prisustvovali mnogobrojni Edinovi prijatelji, rodbina i poslovni saradnici.

VELIKI PRIJATELJI I KOLEGE: KEMAL PODRŽAO SVOG EDINA

Među pozvanim su bili poznati kompozitor i vlasnik studija u Njemačkoj gdje je Edin snimao pjesmu, Džemal Džemo Novaković, popularni pjevač narodne muzike Kemal Malovčić, dva mlada, vrsna i popularna  pjevača u dijaspori Mirsat Santi Šerifović i Selmir Saki Dreškovic, gitarista Kemal Suljagić, harmonikaš Elvedin Muhić, klavijaturista Miroslav Likar i bubnjar Nerko Hadžipašić. Sve to odlično je organizirao menadžer Hilmo Peljto.

KEMAL I MENADŽER HILMO PELJTO: MALO OKO NAJLJEPŠEG STOLA

Te večeri Edin je proslavljao i njegov 44. rođendan, pa su se njegova supruga i njegova djeca zaista potrudila da i sa te strane sve funkcioniše i da Edina prijatno iznenade i dovedu do suza.

SANI FEJZAGIĆ, EDIN HADŽIPAŠIĆ I DŽEMO MOVAKOVIĆ

Kompletnu promociju snimao je Sani Fejzagić.

Bato Šišić

Podijeli

Pratite nas:
Kamere Hayat TV-a na