PočetnaAktuelnoZa 18. rođendan: Van Damme sinu Dragane Mirković šalje kovčeg pun zlatnih poluga

Za 18. rođendan: Van Damme sinu Dragane Mirković šalje kovčeg pun zlatnih poluga

Pjevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić svom su sinu Marku priredili zabavu povodom 18. rođendana u luksuznom dvorcu Ebenfurt u Beču, gdje žive već nekoliko godina.


Na zabavi se okupilo više od 200 ljudi iz raznih zemalja, poput Srbije, Švicarske i Njemačke, kao i poznate zvijezde, a iako je njihov sin 18. godinu napunio još u februaru, rođendan je slavio tek sada kada su svi njegovi prijatelji mogli prisustvovati zabavi.

Pozvane slavne ličnosti koje se nisu mogle odazvati ovom događaju svoje su čestitke Marku uputili u videima koje je Dragana objavila na svom Instagram profilu.

Video sadržava čestitke nekih od najpoznatijih svjetskih glumaca – Arnolda Schwarzeneggera, Sylvestara Stallonea i Jean-Claude Van Dammea, za kojeg je otprije poznato da je prijatelj 51-godišnje pjevačice. Van Damme je čestitku za Marka snimio na setu novog westerna te mu poželio sve najbolje i poručio da mu šalje kovčeg pun zlatnih poluga.

– Hvala puno dragi prijatelji na čestitkama za Markovu punoljetnost. Kao majku ste me iznenadili, obradovali i raznježili. Hvala vam od srca – napisala je Dragana u opisu.

Podijeli

Pratite nas:
Sandra Afrika progov
Vrelim scenama se pr
})(jQuery)