PočetnaAktuelnoZa njom su ludjeli muškarci 80-ih godina: Pričala je da je bivši muž psihički maltretira i pobjegla u Kanadu, evo kako danas izgleda Vlatka Pokos

Za njom su ludjeli muškarci 80-ih godina: Pričala je da je bivši muž psihički maltretira i pobjegla u Kanadu, evo kako danas izgleda Vlatka Pokos

Vlatka Pokos je osamdesetih i devedesetih bila veoma popularna pjevačica, a onda je doživjela tužnu sudbinu zbog čega se povukla iz javnosti, spakovala kofere, napustila zemlju i preselila se u Kanadu.

Karijeru je započela kao članica grupe “Srebrna krila” kada je zamijenila Lidiju Asanović. Zatim je uplovila u solo karijeru, a svi je pamte po pjesmama “Metak” i “Ne tražim ništa”.

Međutim, njen buran i kontroverzan privatni život je bacio njenu karijeru u drugi plan, te se o njenoj aferi sa bivšim mužem Josipom Radeljakom Dikanom dosta pisalo. Njena ispovijest u medijima da je on želi finansijski uništiti rasplakala je region. Josip je podigao i tužbu protiv nje, a kada je pričala o njihovoj kćerki nije mogla da zaustavi suze.

-Ja sam ovdje bila psihički maltretirana i s druge strane, nažalost, cijela moja privatna situacija i sve što se događalo poslednjih 11 godina, ja sam se razvela prije 11 godina – rekla je jednom prilikom Vlatka.

Dugo se žalila kako ne može naći posao, a onda je odjednom prodala stan i odselila u Kanadu. Kada je odlazila iz stana njena je komšinica priznala novinarima RTL-a kako je Vlatka uvijek tvrdila da nema novca, a i kada proda stan da joj neće ostati ništa.

Nije pretjerano aktivna niti na društvenim mrežama, a Hrvatska joj izgleda ne fali.

Pratite nas:
Nikolina Kovač važ
Mia Begović jedna j