PočetnaAktuelnoZa nju kažu da je vatra balkanska, da se pored nje sve topi: Dijana Bliznac ponovo ‘zapalila’ Instagram

Za nju kažu da je vatra balkanska, da se pored nje sve topi: Dijana Bliznac ponovo ‘zapalila’ Instagram

Vrijeme je za novi hit Dijane Bliznac. Ova popularna pjevačica već na društvenim mrežama polako zagrijava publiku za ono što će uskoro objaviti. A, kako se za svaku pjesmu studiozno priprema, za očekivati je da će i ovoga puta kada Dijana objavi novu pjesmu – zvoniti na sve strane!

-Ja nisam cura sibirska, sa mnom se ne ledi. Ja sam vatra balkanska to zna onaj što sjedi pored mene – objavila je Dijana i već nagovijestila šta njenu publiku očekuje u skorijoj budućnosti.

Dijana kako među svojom publikom tako i kolegama slovi za jednu od rijetkih koje maksimalno puno ulažu u spotove i stajling. Gotovo je nemoguće pronaći sličnost u Dijaninim spotovima. Nemoguće jer Dijana ni u tom dijelu posla ništa ne prepušta slučaju.

Iako uvijek izabere najbolju ekipu za snimanje spota i vjeruje režiserima, zahtijeva prije nego što se kamere uključe da do posljednje stavke pregleda scenarij pa tek onda se „baca na posao“.

Dijanin Instagram profil jedan je od posjećenijih kada je o pjevačima riječ. Ono što, čitamo komentare, posebno oduševljava kod njenih pratilaca je to da Dijana poput drugih pjevaica „ne šminka“ fotografije. Neće jer i nema potrebe. Dijana, napisao je jedan od onih koji je prate na Instagramu, izgleda kao milion dolara, ali i da s razlogom pjeva da je vatra balkanska.

Pratite nas:
Od nje su mjesecima
Producent Kenan Fejz