PočetnaMuzikaZakuhava se uoči finala regionalnog muzičkog takmičenja: Hoće li Benjamin Klinčić, rođeni Bosanac, biti nova Zvezda Granda?

Zakuhava se uoči finala regionalnog muzičkog takmičenja: Hoće li Benjamin Klinčić, rođeni Bosanac, biti nova Zvezda Granda?

Kako si približava vrijeme održavanje finalne večeri muzičkog takmičenja Zvezde Granda, tako se sve više i više dižu tenzije i pozitivne vibracije, kako između takmičara isto tako i između njihovih mentora.

Ima dosta njih koji bi mogli da izađu kao pobjednik ili pobjednica, konkurencija je velika, ali ipak ponajviše se tipuje na mladog, izuzetno talentiranog Benjamina Kličića iz Kopra.

Benjamin je inače porijeklom iz BiH  tačnije iz Krajine,pa se pobjedi nadaju kako Slovenci isto tako i Bosanci.

Benjamin je „mladi“ Nedeljko Bajić Baja, pa zbog toga je pobrao i ponajviše simpatija kako mnogobrojne publike, isto tako i žirija. I sam Benjamin je svjestan velike konkurencije, ali se iskreno nada i vjeruje u pobjedu, a s njim i njegova mentorica Viki Miljković.

Ukoliko želite da 20. juna podržite mladog Benjamina Kličića onda glasajte  iz Srbije na broj telefona 1010, iz BiH na broj 091 410 719, a iz Makedonije na broj telefona 14 53 33.

Pratite nas:
Alađa Allegro progo
Nevjerovatno: Ovo je