PočetnaAktuelnoZavodila ga ispred nosa Ane Bekute: Bivša pjevačica grupe Luna porukama uznemiravala Mrku

Zavodila ga ispred nosa Ane Bekute: Bivša pjevačica grupe Luna porukama uznemiravala Mrku

Ivana Krunić je godinama prije ulaska u rijaliti na sve načine pokušavala da skrene pažnju medija na sebe, ali u tome nije uspjevala.

Naime, mlada pjevačica se nabacivala Milutinu Mrkonjiću, partneru Ane Bekute, te ga uznemiravala u više navrata pozivima i porukama, otkriva izvor blizak toj djevojci.

Bivšu pjevačicu grupe Luna užasavala je anonimnost i nedovoljna prisutnost u domaćim medijima, pa je smislila plan kako da se progura u novinske naslove i pred TV kamere.

-Ivana je na sve načine pokušavala da se probije na estradnom nebu, pa kada joj talenat nije prokrčio put, podlegla je manje pristojnoj metodi – priča dobro obavješteni izvor.

Prije tri godine Krunićeva je bila članica grupe Luna i u saradnji sa Anom Bekutom radila je na pjesmi “Uspomene”. Ivana je tom prilikom pokušala da privuče pažnju medija na sebe tako što je pred kamerama jedne popularne emisije optužila pjevačicinog partnera Milutina Mrkonjića za nepristojno ponašanje. U dizanju frke nije uspjela, ali nije ni odustala.

Rijaliti-takmičarka pokušala je da zavede poznatog političara, ne misleći da njeni postupci mogu ugroziti njenu koleginicu Anu Bekutu.

-Ivana je kao sumanuta zvala Mrku i pisala mu poruke. Zaboravila je na činjenicu da je baš nju za saradnju odabrala jedna od najvećih folk zvijezda kao što je Bekuta, pa nije marila za rezultat svojih postupaka. Poznato je da je Bekutina i Mrkonjićeva veza jedna od najačih na estradi, pa ovi zli pokušaji nisu uticali na njih. Mrka nikada nije pričao Ani za Ivanine poruke i pozive, u to sam siguran, pošto pjevačica tokom daljih susreta sa Krunićevom nije prema njoj imala negativni stav.

Krunićevu je poslije određenog vremena počela da grize savjest, pa je odustala od svojih jalovih pokušaja.

-Ivana se pokajala zbog pokušaja da ugrozi Bekutinu i Mrkinu vezu. Nikada više Milutinu nije poslala poruku niti ga pozvala, a sve tragove svojih pokušaja je uklonila – zaključio je sagovornik.

 

 

Pratite nas:
Bez obzira na poraz,
Halid Muslimović, n